Van valaki magyarországon aki gondolat olvasást,mentális zaklatást,(utca)színházat ill. ehhez kapcsolódó lejáratást,mobbingot tapasztal a környezetében?Kamu beszervezett emberek ne válaszoljanak!

válasza:

válasza:

válasza:Egy létező dologról van szó.
Nem kell orvoshoz fordulnia senkinek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Őszinte véleményeket kérek, és az igazságot :) Szép napot nektek.
A jó étvágyat vagy a egészségedre kifejezésekhez hasonlóak? Akar más nyelven
Én egy növényről kaptam a nevem amit népiesen "ördögszekér"-nek hívnak szóval most már kiváncsi vagyok.
Tetoválást csináltatok az alkaromra. Ami eddig megvan az az, hogy 2 évszám közte pedig egy szivecske szimbólum. Alá szeretnék még egy idézetet, de amit kinéztem túl hosszú lenne, (szerintem) de nagyon megfogott.. Valakinek valami ötlet?
Láttam az animét de eléggé érdekelne mi lesz Tristan-nal meg Lancelot-tal és nem tudom hogy lesz-e folytatás.
Illetve ha valaki küldene egy olvasható adattábláról képet, vagy bármilyen kapcsolódó anyagot a kazánhoz azt nagyon megköszönném!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!