Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valaki magyarországon aki...

Van valaki magyarországon aki gondolat olvasást,mentális zaklatást,(utca)színházat ill. ehhez kapcsolódó lejáratást,mobbingot tapasztal a környezetében?Kamu beszervezett emberek ne válaszoljanak!

Figyelt kérdés

2025. máj. 10. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Paranoid személyiségzavaroddal kérlek fordulj orvoshoz.
2025. máj. 10. 04:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, főleg Budaörsön működik ez.
2025. jún. 19. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy létező dologról van szó.

Nem kell orvoshoz fordulnia senkinek.

2025. aug. 10. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
XI. Kerület, Budaörs, Biatorbágy, de egész Bp-n is működik
márc. 1. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Létezik a dohányzáshoz kapcsolódó jókívánság?

A jó étvágyat vagy a egészségedre kifejezésekhez hasonlóak? Akar más nyelven

Vannak olyan (külföldi is lehet) nevek aminek a jelentése ördög,démon, angyal vagy bármi túlvilághoz kapcsolódó?

Én egy növényről kaptam a nevem amit népiesen "ördögszekér"-nek hívnak szóval most már kiváncsi vagyok.

Valaki esetleg segítene? Tetováláshoz kapcsolódó kérdés

Tetoválást csináltatok az alkaromra. Ami eddig megvan az az, hogy 2 évszám közte pedig egy szivecske szimbólum. Alá szeretnék még egy idézetet, de amit kinéztem túl hosszú lenne, (szerintem) de nagyon megfogott.. Valakinek valami ötlet?

Szerintetek lesz kapcsolódó sorozat a Nanatsu no Taizai-hoz?

Láttam az animét de eléggé érdekelne mi lesz Tristan-nal meg Lancelot-tal és nem tudom hogy lesz-e folytatás.

Örököltem egy vinyisztó kazánt. Gyárilag ezek a kazánok mekkora nyomásra lettek tervezve?

Illetve ha valaki küldene egy olvasható adattábláról képet, vagy bármilyen kapcsolódó anyagot a kazánhoz azt nagyon megköszönném!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!