Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi az esély arra hogy...

Mennyi az esély arra hogy nyáron kb 1 hónap alatt találjak valamilyen munkát Ausztriában?

Figyelt kérdés
Tapasztalat nélküli munkára gondolok, nyelvtudás nélkül.

máj. 10. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem mindegy, HOL Ausztriában, másrészt nyelvtudás nélkül hogy akarsz bármit is keresni?
máj. 10. 15:07
 2/11 qkker1 ***** válasza:
100%
Tapasztalat, szakma és nyelvtudás nélkül talán csicska munkát találsz.
máj. 10. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt is nehezen
máj. 10. 15:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Olyan A2 B1 szinten tudok németül, nem annyira erős tudom. Van több diplomám is, úgy gondoltam hogy ideiglenesen vállalnék bármilyen tisztességes munkát míg meg nem tanulok teljesen németül és el nem tudok helyezkedni a szakterületemen.
máj. 10. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

95%.

Valamilyen munkát szinte biztosan találsz.

máj. 10. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
p=izé
máj. 10. 16:17
 7/11 qkker1 ***** válasza:
29%

B1 már nem rossz, feltéve, hogy nem értékeled többre a tudásod a valósnál, és nem csak az irodalmi németet érted meg, sokmindent másképp mondanak, mások a szavak.

Magyar diploma kb. WC-papírnak jó Ausztriában.

máj. 10. 16:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
máj. 10. 17:01
 9/11 anonim ***** válasza:
11%

persze hogy találsz munkát, ausztriának ipara is van, turizmusa is, mindkettő képes sok embernek munkát adni. én a helyedben szalagmunkát keresnék, szezon közepén turizmus-vendéglátásban két esetben szabadul fel sok hely, annyira gáz a cég hogy még a nyelvtudás nélküli balkán is felmond, vagy annyira gáz a cég, hogy egy előzetes becslést sem tud sikeresen megcsinálni arra, hogy mennyi emberre lesz szüksége.

amúgy ha a hisztis jajjdeutálomafideszt kivonulásod helyett mondjuk értelmes felnőtt ember módjára rászánsz egy évet, helyrehozod a nyelvtudásod és mondjuk utánaolvasol az osztrák állam honlapjain (főleg a diplomák honosítása részben), akár ki is hagyhatod a szalagmunkás részt, persze akkor nincs hiszti és később sem lehet telesírni a facebookodat a nehéz életeddel amiről csakis a mindenkori állampárt tehet.

máj. 10. 19:09
 10/11 A kérdező kommentje:
9.es hozzá szóló! Nem a Fidesz vagy bármilyen politikai helyzet miatt szeretnék "duzzogva" elmenni innen...családi problémák miatt. Megértem hogy elsőnek ezt szűrted le, a többség miatt. Köszönöm szépen a válaszodat, azért segítettél. <3
máj. 11. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!