Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igyak ma házi pálinkát is...

Igyak ma házi pálinkát is vagy ne igyak?

Figyelt kérdés
Ez itt a kérdés. Én nem tudom eldönteni, de 6 sör és egy fűnyirózás után megfogant bennem ez az önismereti kérdés.

máj. 10. 18:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
nem
6 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Ne, ne igyál.

Inkább add nekem!

máj. 10. 18:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát ma fűnyírózás volt. Nehezen lendültem neki, ezért jó kis oszták Zillertal bier nevezetű kellemes kis sörikével rászedtem magam. Na mos 6 óra elteltével és 6 sör után végre pihenhetek. Van még egy hatos pakkom ebből aZillertál sörből, de nem tudom, elég drága volt behozatni is körülményes, inkább félretenném. De van házi pálesz, amit kollégámtól kaptam ajándékba. Ilyen vegyes kerítésszaggató. lehet abból kellene ma még innom. Van kb 3 deci , amire nem lesz szükségem meg valahol, hever megbontott jéger is a fagyóban. nagy dilemma ez számomra. segítenétek egy felelőség teljes döntést hozni?
máj. 10. 18:22
 3/13 A kérdező kommentje:
De első, én vidéki gyerek vagyok, zalai. Biztos messze vagy tőlem.
máj. 10. 18:22
 4/13 A kérdező kommentje:
A f.szomat, meggyőztetek. iszom pálinkát. :D
máj. 10. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Én meg borsodi, mint a sör is 😄

De 1 jó páleszért számomra nem léteznek távolságok 😄😄😄

máj. 10. 18:24
 6/13 A kérdező kommentje:

hEHE.

A volt nejem is Borsodi volt. Igaz neki a vezeték neve volt az.

Irr hagyott a szemét, de legalább hozott nekem sört Ausztriából. Ezért megbiocsátok neki mindent.

Ittam páleszt. Van még dögivel.

máj. 10. 18:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Ok, a helyesírás ezen a szinten már nem az erősségem úgy látszik. XD
máj. 10. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát látszik hogy már csak az alkohol szól belőled 😄
máj. 10. 18:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet. Az elmúlt években elég visszafogottan iszogattam, 1-2 havonta. Elszoktam már ettől, nem vagyok olyan kemény így 37 évesen, mint 16 évesen.
máj. 10. 18:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Inkább csináld meg a házit.
máj. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!