Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a therianokról/f...

Mit gondoltok a therianokról/furrykról?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Szia , én Furry vagyok szóval gondolom nem az én kerdésem érdekel , de ha esetleg kiváncsi vagy akkor írj és leirom :3
tegnapelőtt 21:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenki véleményére kiváncsi vagyok írd le ha szeretnéd! (Úgy kérdezem, hogy én is egy therian vagyok :D)
tegnap 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy beteg állatok
tegnap 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően más a kettő.

Én a mai napig nem igazán tudom, hogy mennyire nevezzem magamat furrynek, mivel bár szeretem és vonzónak találom a furry karaktereket, még fursonám is van, már amennyire (fejemben elképzelve), magát a furry fandomot nem igazán kedvelem, hogy őszinte legyek.

Vannak dolgok, amik tetszenek belőle, de mégis sok mindenbe bele tudnék kötni.

Leginkább egyszerre gazdag és buta embereknek való a fandom, ugyanis a furry-s termékek rohadtul drágák.

Sok artist nyafog az AI képgenerálás miatt, szerintem nem jogosan, hiszen amúgy egy fél magyar fizetés árát képes némelyik elkérni egy egyszerűbb fursona rajzért cserébe, azt bezzeg nem találják pofátlanságnak...

A drága csokik gyártója se nyafog, ha te a legolcsóbb csokit veszed le a polcról a boltban.

Ha ez nem lenne elég, szinte mindent paywall mögé tesznek (Patreon), fizess minden sz@rért, tehát a furry fandom az egy nagy biznisz egyeseknek...

A fizikális furry termékek meg úgyszintén, ezért van keveseknek fursuitja, mert rohadt drága.

Mondom, egyszerre gazdag és buta embereknek való, akik simán, habozás nélkül elszórják a pénzt a furry-s dolgokra, és van is mit elszórniuk.

Ezen kívül, az, hogy valaki furry, szerintem legalább 3 kategóriába sorolható:

- valakinek hobbi

- valakinek identitás

- valakinek biznisz

A therian az egy más kategória, ez inkább egy spirituális dolog.

Alapvetően arról szól, hogy valaki azt érzi, hogy valamilyen spirituális kapcsolata van egy vagy több állatfajjal, ezek a theriotype-ok.

Egyes therianok (jellemzően 12-14 éves kislányok) még "gear"-t is használnak, azaz a theriotype-juk állatmaszkját, esetleg műszőr farkat és egyéb kiegészítőket viselnek, olykor még quadrobics-ot is csinálnak, azaz négylábon történő állaias járást, de nem az állatmaszkokról szól a dolog, de egy therian gear nem drága a furryvel ellentétben.

Nem vagyok therian, de amúgy kedvelem őket. Ugyan én magam nem nagyon foglalkozok spirituális dolgokkal, de megértem őket, teljesen okésak számomra.

Röviden összefoglalva, a furry karaktereket nagyon szeretem, a fursuitokat is, meg alapból a furry fandom koncepcióját is, viszont a valóságban az a pénzorientált, drámázós, egyéb problémás kivitelezése az már nem tetszik.

A therianokat kedvelem, bár én jómagam nem érzek olyan fajta spirituális kapcsolatot más állatfajjal, de megértem őket, a therian felszerelés is nagyon bejön, mert én alapból szeretem az emberi-állati tulajdonságok kombinációját.

tegnap 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

4

Fursona megrajzolását digitálisan ingyen vállalom bizonyos mennyiségig, kell a gyakorlás:D

Amúgy egyik csoport képviselőjihez sem volt szerencsém még sajnos, látatlanban nem alkotok véleményt, de hallomások alapján aranyosnak tűnik mind2 csoport nincs velük bajom, sőt, néha gondolkozom hogy szeretnék furry lenni:D Talán egyszer:3

tegnap 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg itt valaki Hajdú Bihari vagy közeli ? Van egy furry Discord szeróm , és a közeli Furryket keresek :3 , tudom bocsánat hogy hirdetek QwQ
ma 06:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!