Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Paradicsom,paprika,uborka...

Paradicsom,paprika,uborka magjából lehet ültetni ilyen zöldségeket otthon az udvar kertjében meg esetleg otthoni fából készült balkon ládákból?

Figyelt kérdés

2025. okt. 26. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind magról vannak keltetve. Először egy kisebb tálcán vagy ládában szokták a magokat elültetni, majd már erősödött annyit a belőle kinövő palánta, utána ültetik ki a kertbe (vagy ládába). Ha a piacon látsz palántákat, akkor az első lépést megcsinálta helyetted más, de az is ugyanúgy magról kelt.
2025. okt. 26. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze, bármit lehet ültetni, ami kikel magról. Vannak ötletet adó YouTube (angol) videók, ahol egyes estekben az időt is mutatják, hogy mannyi idő alatt kel ki az adott zöldség-gyümölcs. Annak ellenére, hogy a videók nem magyarok, mégis érthetőek kevés angolnyelv tudással is.

Pl. ez: www.youtube.com/watch?v=P145PiDhzmA&

vagy ez, ez hosszabb, órás vidi:

www.youtube.com/watch?v=gcCy8CZoP1A

2025. okt. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Önkormányzati bérlakásból kitehetik ezért az embert?

Barátnőm egy önkormányzati bérlakást bérel. Én nem lakok nála, de amikor nála tartózkodtam volt hogy kiabáltunk, veszekedtünk hangosan. Ezt a szomszédok sérelmezték és gyűjtöttek 5 aláírást ellenünk. Kérdésem az lenne hogy megússzuk egy figyelmeztetéssel, vagy egyből kilakoltatnak?

Intim gyanta otthon?

Hogy tudnám otthon megcsinálni? Lábam karom simán megcsinálom, hónaljat is. Intim nagyon fáj plusz véraláfutásos lesz. A kozmetikus akihez jártam bikini gyantára elment szülni. Benne bízom. Epilátorral a bikini megy, de a teljes csupasz nem, kozmetikus se csinálta még soha.

Miket vettél a temurol?

Direkt raktam a dupla egyéb kategóriába, mert akár elektronikai cikk akár szórakozás akár otthon kiegészítő bármi más érdekel a lényeg az hogy mi? Úgy tudom temunál nincs link tehát a név felsorolása is elég

Otthon start fűtés?

Sziasztok! A szobákban gáz konvektor van. A fürdőben elektromos törölköző szárító. Az étkezőben ami egybe van a konyhával ott pedig egy kandalló. Ez így jó? Mármint a kandalló, mert kicsit tartunk tőle, hogy nem megy át.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!