Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi idővel előre köteles a...

Mennyi idővel előre köteles a munkáltatómnak jeleznie a kötelező túlórát?

Figyelt kérdés
Jelenleg heti 4 napot 12 órában dolgozom, a munkáltatóm most akar aláiratni velem egy papírt amiben köteles vagyok megadni egy elérhetőséget amin elérhető vagyok és ha ő azon a csatornán jelzi hogy jönnöm kell akkor nem hivatkozhatok arra hogy pl. Nem láttam az email-t.. ez szerintem nem korrekt, ezekszerint nekem egész nap a telefonomat kellene néznem hogy mikor küldenek üzenetet hogy mennem kell és még alá is iratják velem hogy önállóan vállalom ezt a felelősséget
nov. 5. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"és még alá is iratják velem hogy önállóan vállalom ezt a felelősséget"

Mi az hogy aláiratják veled? Akkor írod alá ha neked megfelel, ha nem felel meg akkor nem írod alá szevasz

nov. 5. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
A lap túlsó felére rá van írva hogyha nem írok a papírra semmit akkor a munkámat nem tudom ellátni. Ezért furcsa egy kicsit, az egyik lapon rajta van hogy önszántamból vállalom hogy folyamatosan tudom ellenőrizni azt a csatornát amit megadtam elérhetőségnek, illetve hogy nem hivatkozhatok arra hogy “nem láttam” stb stb, a másik oldalon meg ez hogy nem tudom a munkámat ellátni ha nem írok semmit. Ez kvázi az hogy köteleznek arra hogy önszántamból vállaljak valamit, ez nekem elég büdös így. Ezért az a kérdésem hogy nem kellene ilyenkor valamit ráírni nekik a papírra? Pl minden nap 4-kor ellenőrizzem az emailemet vagy bármi.. ezzel a papírral én konkrétan vállalom hogy 0-24 olvasnom kell az emailemet vagy amit éppen megadok, nem tudok egy olyan programon részt venni ahol nincs nálam a telefon mert vállaltam hogy folyamatosan ellenőrzöm.
nov. 5. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Elmondom, mi a helyzet.

Te pontosan tudod, hogy szar helyen dolgozol, szopatnak ahol érnek, semmibe vesznek, kihasználnak.

Tudod, és mégis ott vagy még mindig, vállalod ezt önként és dalolva.

Mondd meg őszintén: normális vagy?

nov. 5. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnék ezzel vitatkozni
nov. 5. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozni kell, bakker, hanem tenni valamit.
nov. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!