Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha 1 évetek...

Mit tennétek ha 1 évetek maradna hátra?

Figyelt kérdés

Ha pontosan MOSTANTÓL 1 évetek maradna hátra az életetekből, akkor mit csinálnátok a maradék 1 évbe?

Legyen az akár valami amit eddig nem mertél, vagy valami amire régóta vágysz, ha gondolod oszd meg velünk😊

2025. nov. 23. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly már megcsináltam, amit eddig nem mertem.

A többit, amit még nem, azok meg már csak olyan dolgok, amiket ha akarok megteszek, ha nem nem.

Szóval én hála égnek már bármikor nyugodtan...

De! Ha megtudnám, hogy pont egy év múlva már biztosan halott lennék, szerintem nem csinálnék már semmi extrát, csak azért, mert úgyis meghalok egy év múlva. Pl. bankot se rabolnék, mert már mindegy lenne. De Jakartába se mennék már el csak emiatt.

2025. nov. 23. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Annyi van. Élem az életem
2025. nov. 23. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkönnyebbúlnék.
2025. nov. 23. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Másik jóshoz mennék.
2025. nov. 23. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Menj a Jóskához!

2025. nov. 23. 20:20
 6/8 Sperlock ***** válasza:
35%
Sajtos kiflit, mert az jó!
2025. nov. 23. 21:16
 7/8 anonim válasza:
69%
Hat mivel fiatal vagyok szerintem otthagynam a sulit es nagyon durvan kimaxolnek mindent kimaradasok meg ilyenek es elveznem az eletet utazgatnek uj baratokat szereznek
2025. dec. 1. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Készülnék a következő megtestesülésemre.
jan. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Ti mit tennétek, ha csak 1 napotok lenne hátra?

Például arra gondolok,hogy ha egy meteorit a Föld felé tartana,és a becsapódási ideje olyan éjfél körül lenne,akkor mit csinálnátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!