Miért írja ki rosszul az oldal a kérdéseid és a válaszaid számát?
Figyelt kérdés
Nekem azt írja hogy 107 válaszom van de közel sincs annyi, pontosan 6db van, ott van mind a megvalaszoltak pontnál és nem is szoktam törölni. Nagyon sokan meg elhiszik és tévúton vannak.dec. 2. 21:15
1/5 anonim 

válasza:

válasza:A "megválaszoltak" listájában a kérdéseket mutatja. Ha 6 db kérdés alatt válaszoltál 107 alkalommal, akkor ez normális. Ha nem, akkor lehet bug, ami jobb esetben egy következő statisztika frissítésnél helyreáll.
5 és fél éve volt a nagy átalakítása az oldalnak, akkor és azóta sem javították ki a szavazások elszámolását az all-time listában (ha megnézed, szinte mindenkinek 0 szavazat pontja van, miközben a kategória toplistában jól számolja), úgyhogy van ilyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Mind csak egy alkalommal válaszoltam és nem áll helyre sosem, mindig sokkal többet mutatott.
dec. 3. 00:16
3/5 anonim 

válasza:

válasza:A saját kérdéseire adott válaszaidat figyelembe vetted?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen
dec. 3. 20:23
5/5 thao0Na8c8 válasza:
Nálam is előfordult hasonló. Valószínűleg a számítási mechanizmus vagy a cache hibája okozza, hogy a rendszer több választ jelez, mint ami ténylegesen látható.
Kapcsolódó kérdések:
Van valamilyen mód a kérdeseim törlésére?
Vagy nem lehetne egy ilyen opciót kérelmezni az oldal kreátoraitól?
Ha interjút írnátok Toldi Miklóssal mik lennének benne a kérdéseitek felé?
Ha van esetleg egy internetes oldal, amiből ötletet lehet meríteni, akkor kérlek küldjétek be a linkjét is!
Mit tegyek ha nem válszolnak a kérdéseimre? Elég fogós kérséseket tennék fel? Az oldal a hibás a kis közössége és adminja miatt?
Itt az interneten bolyongó embereket kérdezem azaz a nyers internetet. Csak kevés itt az interember.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!