Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Otthon bejelentitek, ha...

Otthon bejelentitek, ha pisilni mentek?

Figyelt kérdés
Értitek, pl néztek egy filmet a párotokkal. Felálltok szó nélkül? Nem kérdez semmit? Vagy napközben hogy csináljátok?

dec. 14. 22:06
1 2
 1/15 Sperlock ***** válasza:
76%
Nem, mi értelme lenne?
dec. 14. 22:25
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Én mindent bejelentek, befelé menet meg viszem, amit kért.
dec. 14. 23:30
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Napközben viszont általában nem, ha épp mással van elfoglalva. De volt már olyan, hogy hallottam kiabál, hová tűntél asszony? :D szóval inkább szólok.
dec. 14. 23:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit együtt csinálunk, akkor persze. Nyilván ha én a nappaliban, ő a hálószobában, akkor nem, de ha most egymás mellett ülünk és együtt csinálunk valamit.
dec. 15. 00:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha filmezünk, szólok, hogy állítsd meg, pisilnem kell.

Ha nem együtt csinálunk valamit, akkor semmi köze hozzá. :)

dec. 15. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem, de az ovis gyerekem igen :D Az oviban szólniuk kell, berögzült neki.
dec. 15. 12:22
 7/15 anonim ***** válasza:
19%
Miért kell ahhoz felállni egyáltalán?
dec. 15. 14:18
 8/15 anonim válasza:
75%
En csak a gyerekeimnek, vagy a gyerekeim nekem. De persze csak akkor amikor egyutt cdinalunk valamit. A legkisebb gyerekem mindig. Oviba berogzult neki.
dec. 15. 14:28
 9/15 anonim válasza:
61%
Csinalunk* bocsanat, elirtam
dec. 15. 14:28
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy jelentem. Nézzék meg a Facebookon a képes beszámolót.
dec. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha valaki felrak jofogásra egy biciklit, én elmegyek és megveszem és ugye általában erről semmi papír nem szokott lenni, elhozom és másnap az illető...

megvettem tőle? mert ugye papírok nincsenek hogy én megvettem tőle, neki pedig lehet van róla papírja de azt nem adta hogy ezzel vissza tudjon élni

Ti hogy dolgoznátok fel, ha ellopnák a bicikliteket? Van értelme bejelenti a rendőrségen?

Én voltam a felelőtlen,mert este a háztömb elé zártam le. Nem annyira drága bicikli,szerintem 40ezernél többet biztos nem ér. Két részen is lezártam, a vázát is, a kerekeket is egy biciklizáróval , azt gondoltam ez megvédi..:( Olyan dühítő mert már vagy 10 éves...

Valaki dolgozott már Németországban mostanában kínai étteremben?

Bejelentik a munkavállalót? Mik a tapasztalatok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!