Hova lenne jobb költözni néhány év múlva? Észak-Európa Közép-Európa: Németország, Hollandia, Belgium Nyugat-Európa: Franciaország Észak-Amerika: Kanada, USA Esetleg Ausztrália

válasza:

válasza:

válasza:Milyen célból költöznél? Nyilván olyan helyre kell, ahol elérhető az, amit szeretnél. És nincs olyan, ami nagyon nem tetszik.
Ausztrália olyan szempontból jó ötlet, hogy viszonylag elzárt, sok minden nem érinti annyira, mint Európát.
További kérdések:
Visszamenőleg is járhat valameddig?
Öcsèmet írattuk be ovodába. Már most belegondolva is nehèz hogy, hogyan fogja bírni? Hogyan fognak vele bánni? Kinek mi a tapasztalata? Van valakinek valami tipp hogy majd hogyan kezdjük azt a napot? Óvónők hogyan kezelhetik a síró gyereket? Nehèz bele gondolnom hogy...
Nincs segítsegem és a szerelési útmutató ellenére nem értem, hogy kell a bovdent összerakni. Vagy azt kérdezem, Szegeden ki tudná ezt megcsinálni? Soha életemben nem szereltem, nő vagyok. Minden mást összeszereltem az új szobabiciklin, csak ezzel nem boldogulok.
És sok videot ami Magyarországon nem lehet le játszani a program által már lelehet .pl teniszes videók?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!