Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Párodat látni pisilni?

Párodat látni pisilni?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy akik azt mondják, hogy megmondtam a páromnak, hogy ülve pisiljen otthon azok mikor látták, hogy hogyan csinálja a párjuk? Mennek utána a wc-re és ellenőrzik?

Vagy amikor felmerül a kérdés, hogy láttam-e már a párom pisilni. Miért kellett volna látnom? Nem rontok rá a fürdőszobában, ez egy intim dolog, intézze maga, van bennem ennyi tisztelet.

Egyszerűen nem értem, hogy aki látta a párját az hogy látta. Szerintem ki lehet várni azt a pár percet, ha mondjuk fogat mos vagy fürdik vagy bármi egyéb. Ha meg annyira nagyon kellene, akkor meg is kérhetem, hogy hadd pisiljek gyorsan és utána visszajöhetsz.

jan. 31. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk ha rendszeresen melle van vizelve a wc-cseszenek, az azert egy arulkodo jel, ugye. Nem kell rogton kisregenyt irni es az egig eszkalalni az elkepzelt szituaciot, amikor van sokkal egyszerubb megoldas is.
jan. 31. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Elsőnek igaza van. Illetve azt is lehet hallani, ha az ember fel-le hajtja a deszkát. De amúgy ha együtt élünk valakivel, akkor bizony előfordulhat olyan helyzet is néha, hogy rányitunk egymásra, ha egyben van a wc a fürdőszobával.
jan. 31. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Vicces, ahogy a kérdező hisztizik. Csoda, hogy elismeri, h szoktak pisilni az emberek.
jan. 31. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
NEM, nem kell látni, elég a nyomokat észrevenni
jan. 31. 14:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Deszkáról csak annyit, hogy én pl a wc fedelét is fel le hajtom, mert mindig lehajtom, miután végeztem.

2-es, szüleimre se nyitottam rá és a nyilvános wc-ben sem nyitok rá senkire.

febr. 1. 12:06
 6/6 anonim válasza:
0%
Kandi kamerát helyeznek el.
máj. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Mikor ismerted meg legelőször a párodat?

És mikor házasodtatok össze? Pl. 2 éve ismertem meg a páromat, és most 2hete házasodtam meg remélem értitek!

Neten láttam régebben egy könyvet, amiben te írhatod le hogy miért szereted a párodat. Most viszont nem találom. Nagyon kéne. (? )

Több fajta is volt. Például 20, 40, 80, 100 ok amiért szeretlek. Te írhattad bele hogy miért.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!