Párodat látni pisilni?
Nem értem, hogy akik azt mondják, hogy megmondtam a páromnak, hogy ülve pisiljen otthon azok mikor látták, hogy hogyan csinálja a párjuk? Mennek utána a wc-re és ellenőrzik?
Vagy amikor felmerül a kérdés, hogy láttam-e már a párom pisilni. Miért kellett volna látnom? Nem rontok rá a fürdőszobában, ez egy intim dolog, intézze maga, van bennem ennyi tisztelet.
Egyszerűen nem értem, hogy aki látta a párját az hogy látta. Szerintem ki lehet várni azt a pár percet, ha mondjuk fogat mos vagy fürdik vagy bármi egyéb. Ha meg annyira nagyon kellene, akkor meg is kérhetem, hogy hadd pisiljek gyorsan és utána visszajöhetsz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Deszkáról csak annyit, hogy én pl a wc fedelét is fel le hajtom, mert mindig lehajtom, miután végeztem.
2-es, szüleimre se nyitottam rá és a nyilvános wc-ben sem nyitok rá senkire.
Kapcsolódó kérdések:
És mikor házasodtatok össze? Pl. 2 éve ismertem meg a páromat, és most 2hete házasodtam meg remélem értitek!
A kérdés adott. :D
Több fajta is volt. Például 20, 40, 80, 100 ok amiért szeretlek. Te írhattad bele hogy miért.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!