Észrevennétek, ha valaki követ titeket kocsival?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt kiszúrni? Mit csináljak, ha ilyet tapasztalok? Hogy rázzam le? Nem biztos, hogy közvetlenül mögöttem jön, lehet pár autóval hátrébb.
Megfordítva, hogy követnek valakit, hogy ne szúrja ki?
febr. 5. 01:22
1/7 anonim 

válasza:

válasza:A legtöbb ember ignorálja az ilyet és lényegesebb dolgokra figyel, mint pl uticél, megfelelő vezetés stb.
Ha totál spontán visszafordulsz 180°-ban és az illető is, akkor az már egyértelmű.
A zaklatók zöme egyedül tevékenykedik. Nagyon ritka a szervezett követés pl váltó autóval stb. De az olyan esetekben valami komolyabb bajban van a célszemély.
Gyalogosként parább a követő/zaklató. Néhányat már fogtunk el barát vagy párom közreműködésével.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Én kiszúrnám. Nem üldözési mánia, egyszerűen folyamatosan figyelem a környezetem, hogy mi történik körülöttem, ki megy előttem, ki mögöttem, milyen autó, hogyan vezet, mik a szándékai a forgalomban. Azért nem egy gyakori eset, hogy az embert követik. 2 körforgalom között tegyél pár kört ha úgy érzed követnek, ott el lehet szakadni. Fordított esetben nem tudom, én nem követtem még senkit.
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Egyből észre lehet venni mikor pl. A boltba is bemegy utánad az autójával.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Egy sétáló utcában sétálok. Nagyon feltűnő lenne, ha valaki kocsival követne!
7/7 Sperlock 

válasza:

válasza:Nyilván látom a környezetemet vezetés közben, de nem az az első gondolatom a mögöttem jövőről, hogy akarna tőlem valamit. Ha valakit valóban követni akarnak, akkor azt nem úgy fogják csinálni, hogy észrevehesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!