A héten nem szállít vidékre a posta?

válasza:Szerintem valami adat hiány lehet és várják, hogy az eladó visszajelezzen.
Lehet ha felhívod és egyeztetsz velük gyorsabb lesz a dolog.

válasza:Miért ne szállítana? Esetleg az előfordulhat, hogy egy helyre túl sok csomag futott be, ami nem fért be az autóba. Vagy csak kifelejtették valami miatt. Érdeklődj telefonon, hátha csak valami malőr miatt félrerakták a csomagodat.
Én tegnapelőtt (húsvét hétfőn) délután rendeltem webáruházból. A nyomkövetés szerint tegnap délben postára adták, a ma hajnali utolsó infó szerint a szomszéd városban lévő depóban betették a kiszállító autóba. A mai napon meg kell érkeznie.

válasza:

válasza:További kérdések:
Felszerelt irányjelzővel vettem a rieju mrx-emet.
Sziasztok! Egy hónapja nagyon rosszul éreztem magam, azt mondta a munkahelyen hogy elmentem táppénzre. Orvoshoz viszont végül nem mentem el. Most kérik a táppénzes papírt, de így nyilván nincs is. Tudtok segíteni? Mi lehet a megoldás? Valaki volt már ilyen helyzetben?...
Hány olyan bolt lehet Budapesten ,ahol árulnak,ilyen egyedi faragott figurákat,egyedi figurák,vagy egyedi tárgyakat, lehet kerámia porcelán bronz,de főleg faragott fa figurák... Ha igen hol milyen utcában vannak, ahol lehet érdeklődni utánnuk.... Mennyi lehet belőlük?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!