Ti hisztek az ártatlanság vélelmébe?

válasza:

válasza:Ez nem hit kerdese. Mindig annak kell bizonyitania aki allit valamit, nemcsak tudomanyos kerdesekben hanem a jogban is.
Ha en megvadollak hogy loptal tolem, de kozben eladtad es azert nincs mar nalad a lopott cucc, hogyan bizonyitod be hogy nem loptal tolem? Ha nem tudod bizonyitani, jogosnak erezned hogy bortonbe menj lopasert?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2020ban volt egy kis dolog velem és egy barátommal! Egy levelet akart a haverom vinni egy csajnak! Én mentem vele de az utca másik oldalán voltam míg ő bedobta a levelet! Ekkor kiszaladt az apa és megkergetett minket! Mai napig mondja hogy egy bizonyos harmadik...
Két hónapja a húgom műszakjában a kolléganőjének a tesója úgy vitt ki árut, hogy nem fizette ki. Így mindhárom abban a műszakban dolgozót kirúgták. Most hallották hogy hármuk ellen feljelentést tettek 5milliós leltárhiány miatt a rendőrségen. Leltárfelelősség nincs....
Melyik részben kerül oda?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!