Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretném kikérni a véleményet...

Szeretném kikérni a véleményeteket, tapasztalatokat az,"autorevizor" nevű állapotfelmérésről, cégről, megbízhatóságról. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

ápr. 18. 13:05
 1/1 Gabi82G válasza:
Nekünk vizsgáltak két autót is a családban. Korrektek, megbízhatóak.
ápr. 21. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan fordítsam meg ezt az egészet?

Olyan problémával küzdök, hogy rendkívül stresszes vagyok. Covid óta anyám rám hozta a halál félelmet és ez előtt se volt nyugodt életem de most azóta már nem csak belső feszültségem van, hanem minden testi tünet előjön rajtam. Volt már szívdobogásom, torokkaparásom,...

Előzetes Állapotfelmérés (Elterelő ; drog) mire lehet számítani?

Elkaptak és csekély mennyiségű fogyasztónak könyveltek el. Megkaptam az igazolást, hogy elkezdhetem az elterelőt. Mit takar pontosan az "előzetes állapotfelmérés" és mi történik olyankor?

Használt gépjármű vásárlás előtti állapotfelmérést, az adott kereskedésben ugyanolyan " hiteles" megcsináltatni?

Az Ivanics-nál néztem ki egy használtautót, és azt gondoltam kérek egy állapotfelmérést. Ha ott helyben, a "saját" autójukon csinálják, akkor is olyan "hiteles" mint ha máshová vinném. Kérlek ne hurrogjatok le a naívságomért, segítséget kérek elsősorban. Elég alacsony...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!