Mi lenne jobb ha az asszonnyal mennétek egy unalmas shoppingolásra vagy otthon az anyóssal nézni a barátok közt ismétlését?

válasza:Te miért nem mehetsz shoppingolni, vagy miért unalmas?? Magadnak is shoppingolhatsz közben. Vagy nem?? Meg közben lehet nézelödni. Nem értem miért unalmas.
Én shoppingolni mennék.

válasza:Melyik nőt szereted jobban?
Melyikük fontosabb?
Melyikkel vagy összeházasodva?

válasza:2-es... Nem mindenki szeret shoppingolni. Én nőként is rühellem.
Kérdező... Bátran mondhatsz nemet mindegyikre és foglalkozhatsz mondjuk saját hobbiddal. Vagy a te személyiséged és értékrended már nem is létezik?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Értitek, pl néztek egy filmet a párotokkal. Felálltok szó nélkül? Nem kérdez semmit? Vagy napközben hogy csináljátok?
Nem értem, hogy akik azt mondják, hogy megmondtam a páromnak, hogy ülve pisiljen otthon azok mikor látták, hogy hogyan csinálja a párjuk? Mennek utána a wc-re és ellenőrzik? Vagy amikor felmerül a kérdés, hogy láttam-e már a párom pisilni. Miért kellett volna látnom?...
Sziasztok! A szobákban gáz konvektor van. A fürdőben elektromos törölköző szárító. Az étkezőben ami egybe van a konyhával ott pedig egy kandalló. Ez így jó? Mármint a kandalló, mert kicsit tartunk tőle, hogy nem megy át.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!