Dávid kérdése:
Egy élelmiszerbolti eladó (Aldi, Spar, Penny stb) mennyit kasszázik egy nap?
Figyelt kérdés
Elsősorban ülőmunkát keresek, mert napi 4-5 óránál többet nem tudok állni.ápr. 28. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Élelmiszerboltokban (pl. Ecofamily, Lidl) nyitás előtt általában mennyivel kezdenek a dolgozók?
Fél órával előtte vagy egy órával?
Visszamennétek olyan munkahelyre dolgozni ahonnan korábban kirúgtak?
Engem az egyik 20 ezer m²-es hipermarketből kirúgtak, mint árufeltöltőt, mert állítólag az egyik régóta ott dolgozó pénztáros vénlánynak nem voltam szimpatikus. 8 hónappal később meg nekem sírtak, hogy menjek vissza dolgozni árufeltöltőnek, mert amúgy jól dolgozok...
Az Aldi-ban miért vannak szinte mindig új alkalmazottak?
Kisvárosban élek, és 4 éve nyílt az Aldi. Ami feltűnt, hogy az alkalmazottaknál van egy mag, ami már a kezdetektől ott dolgozik, de a többi ember folyamatosan cserélődik. Kicsit furcsa, mert bár láthatóan sokat kell dolgozni, nem hiszem, hogy sok ész vagy nagy...
Budapesti élelmiszerbolti pénztáros kb. mennyit keres?
Nagyobb üzeletekre gondolok, pl. tesco, aldi, penny, lidl, stb. Nettóban kb. mennyire lehet számitani havonta?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!