Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szed,szedett vki vitaday...

Szed,szedett vki vitaday magnézium plusz b6 vitamint?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi

Köszönöm

ápr. 28. 16:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Melyik az a fekete-fehér reklám, amiben írják, hogy “Jaj, de hangos!” meg hogy “Mindjárt lejár a határidő!”?

Idei a reklám és zongora zene megy alatta. Egy férfi szerepel benne. Ez hangzik el a végén.: “Magnézium stresszhelyzetben is.”

Hogyan tudok olcsón magnéziumot venni?

1kg 99,95%-os magnézium port láttam 44 euróért, de mikor a magnézium tömbök/rudak (ingot) árakat néztem, akkor már 600.000-1.000.000 forint/tonna körüli árakon. Nyilván egy tonna olcsóbb lesz, nem kell porrá alakítani, nem is biztos, hogy olyan tiszta, de azért majd...

Hogyan kéne szednem?

Kérdésem az lenne, hogy lehet e több féle pezsgőtablettát szedni egyszerre? És kb. mennyi idő a feltöltése? Mer vettem vagy 6 féle pezsgőtablettát, de gondolom, egy nap nem ehetek, mind a 6ból, Van Vas + c folsav. Magnézium- Kalcium-multivitamin, c vitamin, stb…

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!