Milyen hátizsák márkákat keressek amik nagyon nagyok de városi kinézetűek?
Cipzáras egyszerű letisztult kinézetű semmikép sem keresztpántos ormotlan túra táska.
Legalább 30 liter de ha több az jó.
Nagy méretű cipő pulcsi nadrág 2L viz és nagy éthordonak kéne beleférnie.
Linkelek egyez eddig ezt az egyet találtam valami hasonló stílusú márka érdekelne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tavaj mentem 9 edikbe. Akkor vettem egy táskát, egy bézs hátizsákot. Elegánsabb stílusom van ezért is ezt vettem, gondoltam a bézs szín meg hogy nem mintás stb elég elegáns lesz hiába hátizsák. De utálom normálisan felvenni mindkét vállamra, mindig egy vállon hordom...
Sulira szeretnék táskát venni és találtam egy Leo&Sabri-s hátizsákot ami nagyon tetszik, de nem tudom, hogy mennyire erős és strapabíró. Örülnék, ha több évet is kibírna. Valakinek valami tapasztalat vagy vélemény?
Mindennapos használatra vettem, általában 2-3 kilónyi cuccot szoktam magammal vinni, ritkábban kisebb bevásárlásokra is hasznalom. Decathlonban vettem egy 17 literest,ilyen könnyű moshatonak tűnő anyagból. Mik a tapasztalatok a márkával kapcsolatban?
Ismerősnél láttam aki nemrég szerelt le, neve is rajta volt felvarrón. Túrázásra, kirándulásra szeretnék táskát venni, és ez megtetszett, de neten nem találtam pont ilyet csak hasonlót. Márkája, hol lehet kapni, ára érdekelne ha esetleg valaki tudná.
Használtok ilyenre?Esetleg más? He...isben,De..onba kapható még.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!