Sajnos nem tudok barnulni, gondolkoztam valami krémen ami segít. Carroten barnulast elősegítő gélről mi a véleményetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Állandóan eszembe jut és elrontja a kedvem. Nyilván ha elkerülném ezeket az embereket vagy a figyelmemet terelném amikor ezek eszembe jutnak az egy külső megoldás lenne. De magamban hogy tudnám ezt jobban kezelni?
Azért lenne fontos a minőség, mert szerintem legközelebb már csak a következő életemben fogok tudni gitárt venni. Ebben az életemben már nem igazán. :D.
Szerintetek menekules vagy jozan gondolkozas ha az ember kikoltozik a csaladjaval?
Nagyon félénk vagyok,nem merek beszélgetni ismeretlen emberekkel,így sokan bunkónak és beképzeltnek hisznek. Nem hinném,hogy önbizalom hiány miatt lenne,mert sokat fogytam,és lett egy kis önbizalmam,nem gondolom magam szépnek,szóval tényleg nem vagyok egoista,de nincs...
Barátnőmmel gondolkoztunk ezen és csábít minket a dolog csak nem tudjuk mik a hátrányai. Megosztanátok a véleményeteket?
Mennyire hagyatkozol mások tanácsaira és mennyire a saját megérzéseidre? Kort és nemet is kérek! 25/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!