Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sajnos nem tudok barnulni,...

Sajnos nem tudok barnulni, gondolkoztam valami krémen ami segít. Carroten barnulast elősegítő gélről mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés
jún. 3. 11:32
 1/2 anonim válasza:
Én sem tudok barnulni. Inkább huszadszor is meg örülök a napon, minthogy barnuljak.
jún. 3. 16:09
 2/2 anonim válasza:
Jav meg pirulok
jún. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kerüljem el azt hogy buta emberek buta gondolkozásmódja és véleménye zavarjon?

Állandóan eszembe jut és elrontja a kedvem. Nyilván ha elkerülném ezeket az embereket vagy a figyelmemet terelném amikor ezek eszembe jutnak az egy külső megoldás lenne. De magamban hogy tudnám ezt jobban kezelni?

Milyenek a Schecter gitárok? Zenész, művész lelkek és sok-sok muzikális tapasztalatokkal rendelkező emberek véleményét kérném! Megbízható márka?...

Azért lenne fontos a minőség, mert szerintem legközelebb már csak a következő életemben fogok tudni gitárt venni. Ebben az életemben már nem igazán. :D.

Kinek mi a velemenye a kulfoldi eletrol?

Szerintetek menekules vagy jozan gondolkozas ha az ember kikoltozik a csaladjaval?

Hogy sz*rjam le mások véleményét? Mindig azon gondolkozok, hogy mit gondolhatnak rólam az emberek, és úgy érzem, hogy engem senki nem szeret. Bőv. Lent.

Nagyon félénk vagyok,nem merek beszélgetni ismeretlen emberekkel,így sokan bunkónak és beképzeltnek hisznek. Nem hinném,hogy önbizalom hiány miatt lenne,mert sokat fogytam,és lett egy kis önbizalmam,nem gondolom magam szépnek,szóval tényleg nem vagyok egoista,de nincs...

Szerintetek milyen lehet lakóautóban élni?

Barátnőmmel gondolkoztunk ezen és csábít minket a dolog csak nem tudjuk mik a hátrányai. Megosztanátok a véleményeteket?

Téged mennyire befolyásol az emberek véleménye a viselkedésed, gondolkozásmódod vonatkozásában?

Mennyire hagyatkozol mások tanácsaira és mennyire a saját megérzéseidre? Kort és nemet is kérek! 25/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!