Sürgősen pénzt kene keresnem. Gyors és hatékony ötletek?

válasza:

válasza:18 év alatt csak szülői beleegyezéssel vállalhatsz melót és munkaadók nem is szeretik felvenni.
Ha napi három busz megy gondolom nagyobb városba nehezen is tudnál találni mert időhöz vagy kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Birsalma Emőke - Pénzügyi elakadásjelző Ürgemester Stefani Boróka - Fegyencőr Latányi Emma Vízsugár - Óvodai pelenkázó raktárvezető Kuplung Béláné Erzsébet - Korán nyugalmazott betonkeverő brigádhelyettes Szalmásiné Kártyavár Donatella - Alsónemű kereskedő...
Nemrég költöztem Gyömrőre és nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Itt nem ismerek senkit és semmit . Szerintetek?!? Nagy reményekkel várom a válaszaitokat. Kicsit kétségbe vagyok esve...! Mit tehetnék?????
Teljesen le vagyok már blokkolva és az álláskeresés gondolatától is szó szerint rosszul vagyok. Pedig maga a munkavégzés még jót is tenne, vágyom is rá hogy pénzt keressek, de hogy emberek fognak körülvenni és embereknek és meg kel felelnem másoknak az elképzelhetetlen...
Targoncavezetői bizonyítványom van.Társalgási szinten beszélek angolul.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!