Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sürgősen pénzt kene keresnem....

Sürgősen pénzt kene keresnem. Gyors és hatékony ötletek?

Figyelt kérdés
16eves lány vagyok. Diakmunkára már jelentkeztem de az interjún elutasítottak. Mivel faluban lakók ahol kb napi 3busz van a bejárás is nehéz lenne. Magántanuló vagyok jelenleg. Bárkinek bármi ötlet?
jún. 3. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Nyáron vannak idénymunkák, a pénz sehonnan nem jön gyorsan és nagy mennyiségben. Illetve de, de azt nem szeretnéd átélni és még büntetik is.
jún. 3. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
24%

18 év alatt csak szülői beleegyezéssel vállalhatsz melót és munkaadók nem is szeretik felvenni.

Ha napi három busz megy gondolom nagyobb városba nehezen is tudnál találni mert időhöz vagy kötve.

jún. 3. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mire kell sürgősen pénz, és mennyi?
jún. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Sürgősen társat keresnek. Ti melyikben találjátok meg az igazit?

Birsalma Emőke - Pénzügyi elakadásjelző Ürgemester Stefani Boróka - Fegyencőr Latányi Emma Vízsugár - Óvodai pelenkázó raktárvezető Kuplung Béláné Erzsébet - Korán nyugalmazott betonkeverő brigádhelyettes Szalmásiné Kártyavár Donatella - Alsónemű kereskedő...

Közel 60 éves vagyok. Nagyon sürgősen munkahelyet kellene keresnem, találnom. Gondolkoztam /empatikus ember lévén/ házi gondozáson vagy bolti eladói...

Nemrég költöztem Gyömrőre és nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Itt nem ismerek senkit és semmit . Szerintetek?!? Nagy reményekkel várom a válaszaitokat. Kicsit kétségbe vagyok esve...! Mit tehetnék?????

Szociális fóbiám van de sürgősen munkát kellene keresnem. Képtelen vagyok arra is hogy beadjak egy önéletrajzot valahova. Mit tegyek?

Teljesen le vagyok már blokkolva és az álláskeresés gondolatától is szó szerint rosszul vagyok. Pedig maga a munkavégzés még jót is tenne, vágyom is rá hogy pénzt keressek, de hogy emberek fognak körülvenni és embereknek és meg kel felelnem másoknak az elképzelhetetlen...

Tudnátok segíteni? Sürgősen munkát keresnék Liverpoolban raktározás területén.

Targoncavezetői bizonyítványom van.Társalgási szinten beszélek angolul.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!