NCore-on miért lettek drágábbak a pontok és a prémium?
Figyelt kérdés
Szerintem aránytalanul megnőttek a prémium és pont árak (1 hónap prémium 4,95 usd -----> 6,25 usd) (5000 pont 4,95 usd -----> 6,25) semmivel nem adtak hozzá többet csak az árát emelték de mikor ezt megkérdezem hogy miért kitérnek a választól.
Mer mondjuk infláció van oszt nekik is fenn kell tartani vmiből az oldalt? Amúgy nem kötelező fizetni
jún. 4. 06:05
2/12 anonim válasza:
Több mint 20 éve tag vagyok, sosem éreztem szükségét, hogy előfizessek az oldalon akármire is.
jún. 4. 07:07
3/12 A kérdező kommentje:
#2 Akkor gondolom neked meg van a minimum elite rangod a meghíváshoz. És épp ezt használják ki hogy az új embereknek nincs és ezzért vettem eddig én is mert csak úgy van jogom meghívni. Ja meg még pluszba pontokat is kell venni ha nem nyerek már pedig nem fogok mert nem lesz többé kvíz.
jún. 4. 07:40
4/12 anonim válasza:
Hogyhogy nem lesz?
Mindig szokott lenni. Vagy írták valahol hogy nem lesz?
Egyébként nem egy olyan lehetetlen dolog az elite rang bezsebelése. Annyi hogy olyan torrenteket kell töltened le, amiket sokan töltenek, Pl. éppen felkapottabb sorozatok, filmek, szoftverek. Különösen ajánlom ilyen célra az aktuális windows 11 telepítőket. Emlékszem egyszer letöltöttem a Windows 10 és Windows 11 telepítőt, seedeltem 30 napig szinte folyamatosan, meg még pluszban néhány friss filmes megjelenést, és ezek a tartalmak egy hónap alatt a szaros kis koaxos Telekomos netemmel 560 GB feltöltést hoztak, és ebből az 560-ból 338 GB volt csak Windows telepítő, ami egyébként összesen Kb. 14 GB-ot foglalt a merevlemezen.
jún. 4. 08:57
5/12 anonim válasza:
Csak szimplán használd az oldalt... életemben nem fizettem elő meg semmi, nem is olyan régi acc. Nekem van annyi pontom bőven hogy meghívhassak valakit, csak nincs kit és így halmozódik. Csak használd gyakran aztán összejön, de nyilván nem a 2 hetes felhasználónak aki leszedett 2 filmet meg egy játékot és az egyiket elfelejtette visszaseedelni, érted.
jún. 4. 10:31
6/12 anonim válasza:
Abból a pénzből amit erre költöttél előfizethettél volna a Netflixre. Egyébként nem egy nagy ügy az Elite rang, nekem már 6 éve folyamatosan van, pedig nem teszek túl sokat érte. Nem járatom a gépem 0-24 (sőt van hogy napokig be sincs kapcsolva), nincs szerverem, annyi a dolog lényege, hogy amit letöltesz, legyen az bármi, addig seedeled ameddig csak lehet. Nekem 8-10 éve letöltött torrentek is vannak bent, összesen 280, 3+ TB adatmennyiség. Van amikor felmegy egy nap 200 GB, van amikor semmi, attól függ mikor mit töltenek éppen és épp megy-e a gépem akkor. Így is gond nélkül megvan a top 15k, az elitehez top 50k kell, tehát lényegesen túlteljesítem az elvárásokat. A pont meg már csak ebből összejön egy év alatt, mert a jó helyezéshez és a mindennapi belépés, le- és feltöltés is jutalmazva van. Annál többet meg úgyse hívok meg.
jún. 4. 10:35
7/12 anonim válasza:
Az oldalt fenn kell tartani valamiből és volt némi infláció.
Egyébként én sem fizetek a tagságért.
jún. 4. 17:45
8/12 anonim válasza:
Azért a tahóságba, lehúzásba már belefutottam, és akkor muszáj volt nekem is 1 hónapra előfizetni... Ezek a sunyi új szabályozások amit nem is annyira egyértelműen jeleztek, pl hogy x hetente legalább 1X kötelező belépni, különben felfüggesztenek és fizetned kell. Annyira egyértelműen a lehúzásra megy, hogy ennél ékesebb bizonyítéka nem is kell.
jún. 6. 13:58
9/12 anonim válasza:
"Annyira egyértelműen a lehúzásra megy, hogy ennél ékesebb bizonyítéka nem is kell."
Az azért remélem megvan, alapvetően ingyenes oldal ez, ahol több millió Ft értékű anyag férhető hozzá...
jún. 8. 06:47
10/12 anonim válasza:
Értem én, de kapzsinak nem kéne lenni. A prémiumért járjon extra ahogy eddig is, aki akarja támogassa a jó cél direktbe is pl adomány vagy előfizetés, ezzel semmi bajom. De amikor ilyenek vannak, hogy büntető és szivató jelleggel (pl 4 hétig nem lépsz be és inaktiválnak és csak ha fizetsz kapsz accot, de újat regelni ne merj mert kivágnak téged és a meghívó felet is...), na ott nekem már olyan érzésem van, hogy itt valaki keresni akar rajta, meg lehúzni az embereket.
És telik a nap, még mindig nem indulunk el. Tehát hogy ilyen szinten nem tartja magát semmihez, ez számomra megdöbbentő. Elmentünk 2napra Hajdúszoboszlóra, ami viszonylag kevés idő szerintem.Akkor is, elment másfél nap készülődéssel, szarságokkal. Miért olyan nehéz...
Sziasztok!
A pia az gondolom legtöbb helyen ment, de a fű? Én most kicsit meghökkentem a saját osztálytársaimtól, eddig se nagyon jártam velük programokra és ezek után végképp nem akarok. Ott vagyok, hogy nekem ez nem fér bele, én jobb társaságot érdemlek. Ofő emiatt...
30 évesen elkezdenétek egy Egyetemet? Saját családom nincs, így időm viszonylag a kortársaimhoz képest, akiknek már családjuk van viszonylag több van. Eddig sajnos nem találtam meg azt, ami igazán érdekelne. Körülbelül fél éve viszont igen. A bátyámat látva pokolian...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!