Van egy présházunk. Bekeríthetem a területet?
Figyelt kérdés
Vadak járnak arrafelé. A szomszédnak is be van kerítve a szölő területe. Jogom van hozzá bekeríteni ?jún. 11. 08:52
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem igen, mindenki bekerítheti a területét, ha nincs rajta szolgalmi jog vagy ilyesmi. Abból azért nem lehet baj, ha beballagsz az önkormányzathoz és rákérdezel.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Először a tulajdoni lapot nézd meg (van-e szolgalmi jog, közérdekű használati jog stb.), utána a HÉSZ-t nézd át (milyen módon lehet lekeríteni), végül az önkormányzatot kérdezd meg (helyi gyakorlat, bejelentés, HÉSZ értelmezés).
További kérdések:
Hol tudnék 35-ös női szandált venni?
Az a baj, hogy kicsi a lábam, de széles és a 36-os szélességében jó lenne, de hosszában egy picit nagy.
A Magyar Válogatott legközelebbi meccsére mikortól árusítanak jegyeket?
Még sose voltam ott élőben egy foci meccsen ezért szeretnék elmenni, amikor viszont megnyitottam az MLSZ jegyvásárló honlapját, teljesen üres volt. Mikortól kezdik majd el a jegyeket értékesíteni?
Magyarországon legális magamnál tartani önvédelmi legyezőt?
Nem szeretek kést tartani magamnál. A megjelenési stílusom hoz sem illik. Ezért gondolkodtam hogy szeretnék egy strapabíró legyezőt, és olvastam, hogy használható önvédelemre is. Legálisan viselhető? Mert technikailag egy legyező csak. Csak fém a legyező váza. Ha legális... hol lehet beszerezni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!