Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt Balaton tagadók?

Vannak itt Balaton tagadók?

Figyelt kérdés
Ha igen, indokolja meg nekem, hogy a Balaton miért nem létezik! Én nyitott vagyok😀

aug. 5. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Csak laposföld hívők.
aug. 5. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Te az vagy?
aug. 5. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Soha nem is létezett a Balaton. Mi a tihanyi szabad strand nevű tóhoz járunk.
aug. 5. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a Föld gömbölyű és gömb felületen nem áll meg a víz, így hát a Balaton nem létezhet.
aug. 5. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs, mert elvitte a cica. :)
tegnap 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Cicák sem léteznek!
tegnap 10:55
 7/8 XXXBalazs ***** válasza:
100%
Nem, mert már az összes belefulladt a Balatonba.
tegnap 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit korán írtad ki a kérdést. Még létezik. De pár hét és kiszárad, akkor már lehet tagadni.
tegnap 21:51

További kérdések:

Ha elmegyek egy olyan tengerpartra, ahol kicsit tavolabb a part mentén van nudista strand, nem lesz fura?

Ismerősökkel mennék egy olyan tengerpartra ahol van rendes textiles rész, és kicsit oldalra sétálva nudista. Nem merem nekik megmondani h kipróbálnam a nudista strandot, úgyhogy egyedül mennek el arra "sétálni". Az ott fürdőző nudistáknak nem lesz fur, hogy odamegyek...

Hatósági bizonyítványt azonnal kiállítanak a járási hivatalban, vagy napokat kell rá várni?

A lakcímemről és a velem együttlakó emberek számáról kell hatósági bizonyítvány

Tényleg ennyire szörnyű ez a mém?

Feltettem a Redditre és mindenki utálta

Esetleg volt már itt valaki napszámos munkán (Berkenye gyümölcsöskert) ?

Napszámos munkára mennék, de e-mail-re se válaszoltak, és a telefont se vették fel. Nyílván oda tudnék menni busszal, de visszafelé másfél órát kellene várnom a buszra ha nincs náluk ilyen opció. Ha valaki tud ilyen munkát a Dunakanyarban, vagy a közelben akkor...

Adjam vagy ne adjam?

Adjam a gyermekemnek a Luca nevet? A páromnak nagyon tetszik. Nekem sajnos Lucifer jut róla eszembe. Nem tudnék úgy a kislanyra nezni hogy ne ő jusson eszembe.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!