Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hatósági bizonyítványt azonnal...

Hatósági bizonyítványt azonnal kiállítanak a járási hivatalban, vagy napokat kell rá várni?

Figyelt kérdés
A lakcímemről és a velem együttlakó emberek számáról kell hatósági bizonyítvány

aug. 5. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

A "hatósági bizonyítvány" egy összefoglaló neve az okiratnak ami elkészül. Hogy konkrétan milyen ügyben kell milyen típusú bizonyítványt kiállítani, már ügytípusa válogatja. A kérdésből nem egyértelmű milyen hatósági bizonyítványt akarsz. De megtippelem, hogy az egy lakcímre bejelentett emberekről kell egy igazolás, és arra nincs online űrlap, hanem ezt kell kitölteni és beadni. Az sem derül ki ebből, hogy ott helyben kiállítják, vagy sem. Ha nem, akkor ilyen 8-15-30-60 napos ügyintézési idők lehetnek. Mivel meg kell jelölni a kézbesítés módját, gyanús, hogy azt neked nem csinálják meg azonnal.

[link]

aug. 5. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Nekem úgy rémlik, hogy azt rögtön megcsinálják.
aug. 5. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Rögtön megcsinálják.
tegnapelőtt 17:53

További kérdések:

Ha elmegyek egy olyan tengerpartra, ahol kicsit tavolabb a part mentén van nudista strand, nem lesz fura?

Ismerősökkel mennék egy olyan tengerpartra ahol van rendes textiles rész, és kicsit oldalra sétálva nudista. Nem merem nekik megmondani h kipróbálnam a nudista strandot, úgyhogy egyedül mennek el arra "sétálni". Az ott fürdőző nudistáknak nem lesz fur, hogy odamegyek...

Vannak itt Balaton tagadók?

Ha igen, indokolja meg nekem, hogy a Balaton miért nem létezik! Én nyitott vagyok😀

Tényleg ennyire szörnyű ez a mém?

Feltettem a Redditre és mindenki utálta

Esetleg volt már itt valaki napszámos munkán (Berkenye gyümölcsöskert) ?

Napszámos munkára mennék, de e-mail-re se válaszoltak, és a telefont se vették fel. Nyílván oda tudnék menni busszal, de visszafelé másfél órát kellene várnom a buszra ha nincs náluk ilyen opció. Ha valaki tud ilyen munkát a Dunakanyarban, vagy a közelben akkor...

Adjam vagy ne adjam?

Adjam a gyermekemnek a Luca nevet? A páromnak nagyon tetszik. Nekem sajnos Lucifer jut róla eszembe. Nem tudnék úgy a kislanyra nezni hogy ne ő jusson eszembe.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!