Ha elmegyek egy olyan tengerpartra, ahol kicsit tavolabb a part mentén van nudista strand, nem lesz fura?

válasza:

válasza:

válasza:Neked lehet az első 5 perc furcsa lesz, de a többieknek semmi furcsa nem lesz a Te meztelenségedben. Aztán már csak élvezni fogod a szabadságot, ahogy a 2-es írta.
F/67

válasza:Nem. Nem fognak Veled törődni és nem fogják mérni az időt, amit ott töltesz. Szerintem egyébként a nudizás egy nagyon kellemes dolog, de majd megtapasztalod. Hajrá!
F/67

válasza:

válasza:További kérdések:
úgy, hogy inni lehessen vizet anélkül, hogy érezni keljen a gyomírtó ízét.. köszönöm..
És míért nem akarnak munkát sem kínálni? Anélkűl hogy eggyeltalán ismernék is őket?!
Illetve a Tesco-ban vannak a tipiksu belépő szintű Hearth food, Ms Molly, Stockwell termékek. Ezek manapság is olyan silány minőségűek mint amennyire olcsóak?
A kérdésem szigorúan kíváncsiságból fakad😙😙
Annyi a törtènet ,hogy nem règóta ismerjük egymást már voltunk randizni ami nekem nagyon tetszett ès jól is sikerült, úgy veszem èszre ,hogy a lány a bátrabb ő kezdemènyezte a testi èrintèseket sőt a csókot is, ami amugy nagyon tetszett aztán már èn is csókoltam utána....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!