Svájcba megyek jövőhéten Djarum black cigit venni. 15 éve nem szívtam. A black az brutál jó volt. Na de mi a helyzet a Djarum cherryvel? Esetleg a vanilla? Tapasztalatok? Kinek melyik jön be?

válasza:

válasza:Már nem menő a drága cigi.
Az olcsó sosem volt az.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Engem az is aggaszt, hogy nem nagyon tartja a szemkontaktust, velem, vagy az apjával. De ha számára nem ismerős jön, akkor az úgymond “idegenekkel” tartja. Túlparázom? Voltatok hasonló helyzetben? Tudnátok valami tanácsot adni? Vagy tapasztalatot megosztani? Köszönöm.
Úgy érzem, hogyha fáradtabb vagyok és napi 2 kávét iszok akkor mindenen tudok szorongani.
Az egészségre, általános jólétre ,értelmi és érzelmi intelligenciára, gyerekvállalási kedvre, lakhatási helyzetre, munkalehetőségekre gondolok. Minden társadalmi réteg válaszára kíváncsi vagyok.
Nem érdekelnek kioktatások, csak tapasztalat, aki csináltatott ilyet
Hiába fogyatékos helyén van az esze és a szíve. Van szakmája és dolgozik. Szeretjük egymást de nyíltan még nem mertük felvállalni a kapcsolatunkat, félve környezetünk reakciójától. Egyenlőre még csak a csókolózásig jutottunk de tovább lépnénk és össze is szeretnénk költözni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!