Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki győzne: Fekete Laci vagy 5...

Ki győzne: Fekete Laci vagy 5 agresszív és nagy termetű kutya?

Figyelt kérdés
Szerintem Laci.

aug. 31. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Fekete Laci
Kutyák
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha például sakkban, hát nem tudom...
aug. 31. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen a kutyák.
aug. 31. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Agresszív háztartásnak számít ez?

Anyukámmal élek, és ő e miatt megpróbálja a legjobbat kihozni az életünkből, például rengeteget dolgozik, és mindig vesz nekem minden féle ajándékot amire semmi szükségem nincs. Sose hívnám anyámat erőszakos embernek, pedig lehet az. Ma például rossz hangulatában volt,...

Melyik online újságnál van esélyem megosztani történetet egy szórakozóhely agresszív kidobóival kapcsolatban?

Leírhatom a sztorit, de bizonyosan semmi olyan amit bárki ne hallott volna már többször. Csak a publicitás esélyessége számít az online lap esetében, lehet bármilyen kicsi is, csak legyen esély valahol beszámolni róla.

Mostanában viszatérő agresszív gondolataim vannak mindenkivel szemben és ettől nagyon félek és szorongok?

Mostanában visszatérő agresszív gondolataim vannak és ettől nagyon felek hogy mi van ha nem leszek tudatomnál és bántok valakit meg ilyenek de hatalmas szorongásom van emiatt és bűntudatot is És nagyon félek a betegségektől eddig a testi betegségektől most meg már a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!