Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a szleng neve annak a...

Mi a szleng neve annak a kütyünek amit az autóban a szivargyujtóba lehet dugni? Nem a transmitterre vagy az autós töltőre gondolok.

Figyelt kérdés

Ez valami szinonima lehet. Egyszer hallottam valakitől akivel az autóban ültem. Nem tudom pontosan hogy ezzel telefont tölt vagy zenét hallgat, de oda van bedugva és valami humoros/szleng szó volt. Megőrjít hogy nem tudom.

Köszönöm előre!

aug. 31. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
izé, biszbasz
aug. 31. 21:30
 2/2 Mad Max2 ***** válasza:
68%
Gebürcs
aug. 31. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Mi a különbség?

Sziasztok! Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség az alábbi két szleng között? Hear me out, smash?

Mit jelent a "hear me out"?

Sziasztok! Tudja valaki, hogy mit jelent a "hear me out"? Nem a szó szerinti fordításra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy mire használják.

Mit jelent az a szó hogy lobby?

Mostanában egyre többet hallom ezt a szót...angolban előcsarnokot jelent, de gondolom ez valami szlengesített változat és biztos mást jelent:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!