Ti csináljátok a Winter arcot?

válasza:Attól lesz jobb az életem hogy lemondok mindenról amitől jobb az életem?
Mert ennyi értelme van kb..

válasza:

válasza:Nem szeretem az ilyen kampányszerű irányváltásokat az életemben, amit csinálok egy ideig, majd raunok és valami egészen másba kezdek.
Életmód váltásban vagyok, lépésnként haladok, motivált vagyok, mert vannak eredmények.

válasza:Szeptembertől decemberig nem az ősz van? Vagy azért winter, mert télre fogsz elkészülni az új életmóddal?
Azért akad itt 1-2 olyan elem, aminél felmerül a "minek?" kérdés.
Hideg vízben fürdés - minek?
Fél 5-kor kelni - minek? Vaksötétben mit csinálsz? Mert telefonozni sem szabad. Ja, biztos akkor olvasol 25 oldalt. Aki ezt a mennyiséget komolyan gondolta, nem olvas könyvet. 6 és fél óra alvásnak mi a célja? Nem pihentetőbb ha megvan 8 óra? És még így is reggel 6-kor kelhetsz.
Minden nap edzeni - minek? Nem úgy van, hogy ez nem egészséges, a testnek regenerálódnia kell és az izomnak épülni?
Nincs (gondolom ön)kielégítés - minek? Van egészséges átmenet között, hogy valaki gooner vagy van egy normális szexuális élete. Az önkielégítés nem bűn, de erre még rákontráz, hogy akkor imádkozz napi háromszor. Egyrészt minek? A kereszténységben tudtommal nincs is napi három ima, és itt az elterjedt.
Nincs dohányzás/alkohol - egy függőnek ez édeskevés fogadalom, a teljes életét képes olyan mértékben amortizálni, hogy minden másról lemond, csak a függés tárgya meglegyen.
Ez egy felnőtt, dolgozó ember számára hatványozott hülyeségekkel van tele. Azt elhiszem, hogy a mai 12-18 éveseknek ez valamilyen szinten szórakozás, vagy kihívás.

válasza:Egy része eleve a megszokott napi rutonom, ami meg nem , azt hülyeségnek tartom.
Reggel 7-kor kelek, mert az elég ahhoz, hogy elkészüljek azzal, ami kell. Elötte két és fél órát csak várni arra, hoyg elkezdhessem a napomat, értelmetlen lenne. (Arról nem is szólva, hogy túl kevés idöm lenne alvásra).
Este tíz körül megyek minden nap aludni, ez adott.
A napi max 3 óra telefonozás nekem jóval több idöt jelentene, mint amennyit most használom.
A napi szinten edzés (lehet edzőterem vagy bármi) szintén teljesen normális.
A hidegfürdés kádban egy héten teljesen értelmetlen dolog, eleve nem kádazok, de a hideg víznek semmi értelme.
A nincs cukros üdítő, a napi 2 liter víz ivás, a nincs dohányzás, alkohol ivás mindig így van, ezen nincs semmi újítás.
A napi min. 25 oldal olvasása szintén semmi, egy nap alatt 300 oldalt simán olvasok, és nem csak magyarul, szóval ez sem kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Strandon amikor egyberészes fürdőruhát viseltek akkor hogy oldjátok meg a pisilést olyanko, amikor vizes a fürdőruha? Mert ugy alig lehet visszahúzni
Ha valakivel szemkontaktust tartotok, elég sokáig azt miért csináljátok? Ha nem is ismeritek az adott csajt?
Én hiszek ebben, csak néha elég hülye következményei is lehetnek. Tegnap beültem a kertbe, elképzeltem, hogy Bugattit vezetek meg driftőlök, azt a valóságba közben csak ott rángatóztam a kertben, meg feküdtem, mint egy szerencsétlen, azt a szomszéd a kerítés felő...
én simán lekenem barna bokszal, kell még vele valamit tenni? van valami amit érdemes tudni az ápolásukról?
Egy ismerősöm erről panaszkodik és eléggé zavarja, miközben már szóvá tette a családban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!