Miért védik az emberek annyira a szegényeket/alacsony jövedelműeket?

válasza:Most ez milyen kérdés?
Természetesen a szegények közt is vannak bűnözők, szerintem senki nem állítja azt, hogy nincsenek.
Ezt megtaláltam a másik törölve lett már. www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__13..
Ez pluszba még nyilvánvalóan nem kérdés a leírásból nem egy csoport megvédése kérdésnek álcázva.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elmondom miért rossz szerintem a progreszív adó rendszer: Mivel hogy akik kevesebbet keresnek általába kevesebbet is költenek tehát kevesebb áfá-t fizetnek és ha még ők rájuk kisebb adó is vonatkozik akkor még kevesebbet adnak bele a közösbe ráadásul mindent úgyan úgy...
Eléggé egymásnak feszül a két csoport, a kis keresetűek hibáztatják a kormányzatot az alacsony bérekért és sokan külfölddel példálóznak, aki azonban többet keres, az azt mondja, bőven meg lehet itt is élni, sőt nagyon is jó itthon. Saját szemszögéből nézve eddig...
egyedülállóak vagy egy gyerekesek..
Mi ebben a logika?Az eleve horror bért kereső réteg kap beiskolázási támogatást noha a milliót súroló bérükkel erre marhára rá nem szorulnak. És a minimálbérnél alig többet kereső melósok meg egy petákot se kapnak noha ők aztán bőven rászorulnak, a bruttó 220as...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!