Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismertek olyan helyet, ahol...

Ismertek olyan helyet, ahol szabadon lehet törni-zúzni, dobálózni?

Figyelt kérdés

Feszültség oldásra keresek olyan helyeket ahol összetörhetek néhány tányért, poharat. Lehetőleg jó messze mindenkitől.

(Utána el is takarítok persze).

Budapesten vagy pest megyében keresek.

szept. 2. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
szept. 2. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
szept. 2. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

A saját házad, ott azt csinálsz, amit akarsz

Meg vannak ilyen videójátékok is egyébként

szept. 2. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Mondok jobbat: dobj be a fagyasztóba különböző méretekben jégnek való vizet. Kimész bármilyen helyre, ahol van annyi tered, hogy szétzúzd, földöz csapd.

1. A víz jó a természetnek is

2. Nem kell takarítani

3. Levezetésed megtörtént

Ám javasolt kezelni a stressz mélyre hatoló gyökerét is.

szept. 3. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Azért nem nevetséges dolog az, hogy a hungaristák dobálóznak meg fujjonganak a szlovákokra meg egyes más szláv szomszédjainkra úgy, hogy közben ők...

A mai magyarok nagyrèszt szláv felmenőkkel is rendelkeznek, tehát mi egy keveredett nemzet vagyunk, és most èn nem magyarellenes provokációként szánom ezt a kérdésemet. Azt sem értem mire ez a sok Hun meg Türk meg azsiai elmélet gyártás egyesektől. Az ős magyarok...

A baloldaliak milyen jogon dobálóznak azzal,hogy mások(jobb oldali nézetűek)azonnal libsiznek,ha nem értenek egyet valamiben velük,miközben ők...

Személy szerint már hányok mind a jobb,mind a baloldali "értékrendtől".Mindenki szajkózza,hogy a másik fogadja el az ellentétes véleményt,de úgy tűnik mindnek csak az a lényeg,hogy Ő legyen elfogadva.Egyik szélsőségbe se sorolom magam,inkább azt mondanám,hogy...

Miért kell ilyen mondatokkal dobálózni ?

Miért kell olyanokat mondani hogy tudom undorodsz tőlem, meg dagadt vagyok stb.. Ha ott lenne a kezében a lehetőség csak tenni kellene érte, mert lenne idő és pénz is rá.. De, ha nem teszi akkor miért kell a másiknak a szemére vetni ha nem közeledik...

A keresztény hit és vallásra irányuló szkeptikusok és kritikusok milyen alapon dobálóznak olyan szavakkal, hogy a hívők mesében hisznek, holott ők...

A kérdés alatt a földönkívüli életre utaltam, mivel általában a legtöbb materialista/ateista hiszi, hogy más a Földhöz hasonló bolygókon is kialakulhatott az élet. Ez azonban csak mese. És nem csak hogy hisznek a létezésükben, hanem még horribilis összegeket...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!