Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Junior jelentése azt jelenti...

A Junior jelentése azt jelenti, hogy fiatal ember?

Figyelt kérdés
szept. 2. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

A junior szó jelentése ifjabb, fiatalabb, vagy alacsonyabb rangú, kezdő személy.

Főbb jelentései területenként

Névhasználatban: Azt jelöli, ha egy fiú ugyanazt a nevet kapja, mint az édesapja (például ifj. Kovács János vagy Kovács János junior / Jr.).

Munkahelyen: Kezdő, kevésbé tapasztalt munkavállalót jelent, aki még tanul, és egy senior (tapasztalt, rangidős) kolléga irányítása alatt dolgozik.

Sportban: Ifjúsági korú versenyzőt vagy versenyszámot jelöl (például a felnőtt korosztály alatt).

Magánéletben: Vkinél fiatalabb személyt is jelent (például „three years my junior” = három évvel fiatalabb nálam).

Megtanítsalak a google használatára?

szept. 2. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, mint Magyarországon az ifjabb.

Tehát nem ifj. Kovács Pista hanem Pista Kovacs Jr.

szept. 2. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Igen azt
szept. 2. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3 nem azt. Aki Jr. az is csak az apja, vagy valaki más után kapta a nevét, ezért van ott, hogy jr. Hogy ne keverjék össze őket. De ugyanúgy meg tud ő is öregedni :D
szept. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Mit szimbolizálhat az álomban megjelenő három fiatal nő?

Az utcán sétáltam az álmomban, jöttek velem szemben és közben nagyon cseverésztek. Még éreztem az illatukat is, ami nagyon tetszett.

Hallom egyretobbet ezt a "besztelében!" meg "emájgen!" szavakat, mit is jelentenek?

Magyarr fiatalok mondogatjak de nem ertem pontosan, en csak hallom többször.

Mit jelent az hogy "Young Money"?

Csak azért kérdezem, mert már sokszor hallottam, hogy Nicki Minaj énekesnő a dalaiban sokszor mondja ezt. Amúgy pontosan fordítva én is tudom hogy mit jelent: "Fiatal Pénz". De ezt nem szokták magyarosítani vagy valami? Mert már több előadónál is láttam, hogy van egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!