A Junior jelentése azt jelenti, hogy fiatal ember?

válasza:A junior szó jelentése ifjabb, fiatalabb, vagy alacsonyabb rangú, kezdő személy.
Főbb jelentései területenként
Névhasználatban: Azt jelöli, ha egy fiú ugyanazt a nevet kapja, mint az édesapja (például ifj. Kovács János vagy Kovács János junior / Jr.).
Munkahelyen: Kezdő, kevésbé tapasztalt munkavállalót jelent, aki még tanul, és egy senior (tapasztalt, rangidős) kolléga irányítása alatt dolgozik.
Sportban: Ifjúsági korú versenyzőt vagy versenyszámot jelöl (például a felnőtt korosztály alatt).
Magánéletben: Vkinél fiatalabb személyt is jelent (például „three years my junior” = három évvel fiatalabb nálam).
Megtanítsalak a google használatára?

válasza:Olyan, mint Magyarországon az ifjabb.
Tehát nem ifj. Kovács Pista hanem Pista Kovacs Jr.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az utcán sétáltam az álmomban, jöttek velem szemben és közben nagyon cseverésztek. Még éreztem az illatukat is, ami nagyon tetszett.
Hallottam valakitől, de nem értettem.
Elárulják szövetségeseiket lásd a natot és az eu-t.
Magyarr fiatalok mondogatjak de nem ertem pontosan, en csak hallom többször.
Csak azért kérdezem, mert már sokszor hallottam, hogy Nicki Minaj énekesnő a dalaiban sokszor mondja ezt. Amúgy pontosan fordítva én is tudom hogy mit jelent: "Fiatal Pénz". De ezt nem szokták magyarosítani vagy valami? Mert már több előadónál is láttam, hogy van egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!