Mi volt az eddigi legjobb/kedvenc évetek?
Tehát mi volt az az év, amikor a legboldogabbak voltatok? És miért?
Nekem 2013-2014 volt a kedvenc korszakom.

válasza:2013–2014-et én is szerettem. Hetedik–nyolcadik osztályos gyerek voltam akkor, boldog, gondtalan, "enyém volt a világ". Részben kellő tudással, részben boldog tudatlanságban. Kellemes időszak volt.
2019 hatalmas fellendülés volt világszinten gazdasági szempontból, egyfajta csúcs, (amit aztán a "koronavírus" ugye vissza is redukált...), de ez egy összességében rendkívül gyümölcsöző év volt világszinten mindenkinek anyagi szempontból. (A Disznó éve ugyebár... Nem véletlen...)
2022 szintén pozitív volt, ez már nem világszinten, inkább csak egyénileg, és számomra is. Sok lehetőség, sok újdonság, sok beteljesülés, pozitív energiák.
Azóta semmi...
Akkor egyidősek vagyunk, mert én is 2013-ban voltam hetedikes és 2014-ben ballagtam el a nyolcadikból.
2013-2014-es éveket szerettem a legjobban, most így 2020 utánra kicsit rosszra kezdett fordulni a világ.
De ettől még 2016-2018-ig voltak jó éveim.
2013-2014 a legjobb éveim voltak, a világ is sokkal szebb volt akkor. Még gondtalan volt az életem.
2016-2018 még ezek is a kedvenc éveimhez tartoznak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Es ha nem akkor tesihez is at vennétek akkor azt hogy oldjátok meg? Ott vagytok az öltözőben meztelenül?
Sziasztok Van itt valaki, aki idén kezdi meg tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem levelező jogász képzésen?
Álmos és fáradt vagyok, de tanulnom kéne. De semmi energiám nincs😃. Azt hogy mit várok tőletek, nem tudom.
Csak Budapesten érdemes?
Van különbség hogy télen és nyáron miben alszol? Kort is írjatok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!