Valakinek célba ért az elmúlt héten olyan elsőbbségi levele amit július 1 után adott fel, de eddig nem ért célt?
A hőségriadó miatt ekkor korlátozottan vitték ki és elvileg feltorlódtak a levelek és később kiszálítják, lehet már meg kezdték, ezért érdekel, hogy valaki adott-e fel ezen intervallumba levelet ami csak most a napokba ért célba. Mert ha igen, akkor ez bizonyítaná kicsit, hogy talán még célba érhetnek amiket aug elején adtam fel, de nem értek oda.
Ha van ilyen akkor mikor adtad fel, esetleg több levelet is?

válasza:Persze, de az a fura, hogy kétszer 2 db-ot adtam fel 1 hét különbséggel és semelyik se ért célba, ennyit nem valószínű hogy instant elhagytak, hanem ez azt selyteti hogy feltorlódás miatt egyszerűen nem lett kivíve.
Tavaly volt olyan, hogy olyan 2 és fél hét volt mire kiért, de ugye most még melegebb volt + paks gondok.. ki tudja.
Megnyugtató lenne tudni, hogy azért még valós esély van rá hogy célba érjenek.

válasza:Ajánlott levélnek van azonosítója, a posta nyomkövető oldalán látnod kell az előzményeit és státuszát is.
Kapcsolódó kérdések:
Hát Itt Budapesten Magyarországon a Fővárosban nincsen eső sohasem pici koromban kilencvenes kétezres években még volt azért bár akkor sem bírtam jól még az időjárást az évszakokat sem.
tavaly a kisfiam július 30.-án kezdte ezektől a hirdetésektől azt hinni, hogy vége van a nyárnak.Idén már július 12.-én ,jövőre mi lesz??Már az iskola utolsó napján(Júni 15.) ezt fogják nyomni???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!