Voltatok már Cegléden a strandon éjszakai naturista esten? Megéri elmenni, milyen a hely?

válasza:Még Cegléden sem voltam soha.
És mivel sem mások petyhüdt, csoffadt testét nem akarom sasolni, sem a saját 24 centis husángomat nem akarom mutogatni, nem látom okát hogy ilyen helyre menjek.
Ergo nekem nem éri meg.
Azt mondjuk nem tudom, téged miért érdekel hogy nekem megérné-e...

válasza:2 - Húúúú, de jó hogy nem jössz! Így biztos nem találkozunk...
(ne is gyere!)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Egy lányt keresek! Régebben egy taxiskent dolgozó férfival kapcsolatban súlyos szexuális jellegű dolgot éltem át! Tudomásom szerint a férfi jelenleg is taxizhat! Ha veled később hasonló dolog történt egy taxissal és úgy gondolod hogy ugyanarról a férfiról van szó kérlek írj bizalmasan ide!
Nekem vonaton kaller mellett, de talan nem hallotta meg. :D
A nőgyógyászok 90%-a férfi. Az andrológián (férfigyógyászat) ami modernebb szakág, szintén több férfi van mégha nem is ilyen durva arányban de több mint 60%. Én ebből azt szűröm le hogy a férfiak többsége érdeklődik a női és férfi anatómia iránt is, a nők többsége meg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!