Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltatok már Cegléden a...

Voltatok már Cegléden a strandon éjszakai naturista esten? Megéri elmenni, milyen a hely?

Figyelt kérdés

szept. 2. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Igen. Nem jó.
szept. 3. 05:52
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Még Cegléden sem voltam soha.

És mivel sem mások petyhüdt, csoffadt testét nem akarom sasolni, sem a saját 24 centis husángomat nem akarom mutogatni, nem látom okát hogy ilyen helyre menjek.

Ergo nekem nem éri meg.

Azt mondjuk nem tudom, téged miért érdekel hogy nekem megérné-e...

szept. 3. 05:56
 3/9 anonim válasza:
89%
Mi járunk az asszonnyal... Nekünk tetszik
szept. 3. 06:38
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

2 - Húúúú, de jó hogy nem jössz! Így biztos nem találkozunk...

(ne is gyere!)

szept. 3. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
24 centis, haha, te nagyon vicces fiú lehetsz!😅
szept. 3. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer igen, de sajnos messze van. A hely nem olyan szuper, de az hogy nem kellett fürdőruha, az fenomenális. Minden fürdőben így kellene mindíg. Az meg hogy másnak milyen, nem érdekel, mert nem azért megyek. De úgy látszik vannak akiknek csak eddig terjed az értelmi képességük, no velük a sima fürdőruhás helyen sem szeretnék találkozni.
szept. 3. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos még nem voltam, nekem az már késő van. Az lenne a jó, ha egész napoz naturista rendezvény lenne.
szept. 3. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen járok a párommal, szeretjük.
szept. 4. 05:56
 9/9 Bénabakter ***** válasza:
46%
Én még csak szeretnék, de nincs kivel... :-(
szept. 7. 17:13

További kérdések:

Te vagy az a lany?

Egy lányt keresek! Régebben egy taxiskent dolgozó férfival kapcsolatban súlyos szexuális jellegű dolgot éltem át! Tudomásom szerint a férfi jelenleg is taxizhat! Ha veled később hasonló dolog történt egy taxissal és úgy gondolod hogy ugyanarról a férfiról van szó kérlek írj bizalmasan ide!

Hol volt a legkellemetlenebb fingasod?

Nekem vonaton kaller mellett, de talan nem hallotta meg. :D

Miért van ekkora férfi többség a női és férfi anatómia iránt érdeklődők között?

A nőgyógyászok 90%-a férfi. Az andrológián (férfigyógyászat) ami modernebb szakág, szintén több férfi van mégha nem is ilyen durva arányban de több mint 60%. Én ebből azt szűröm le hogy a férfiak többsége érdeklődik a női és férfi anatómia iránt is, a nők többsége meg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!