Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szégyen, ha belémköt valaki...

Szégyen, ha belémköt valaki az utcán aki erősebb/jobban verekszik nálam és én herén rugom?

Figyelt kérdés
Csak mert a krav maga szinte összes gyakorlatában benne van. Szerintem ez 'köcsögség', de másfelől meg azt gondolom hogy, 1-mért köt belém,2-legalább nem én jövök ki rosszabul.

2014. máj. 11. 21:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ha nő vagy akkor nem szégyen
2014. máj. 11. 21:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Szép volt! :DDD
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó önvédelem ! De ha ezt teszed nagyon erősen kell megrugnod akkor hatásos csak !
 4/19 anonim válasza:
A f @ szt köcsögség. Egyrészt minek köt beléd az illető másrészt verekedesben(persze nem a ringben hanem utcán stb ) nincs ilyen h mi szégyen mi nem. Tudom hogy minden gyakorlatba benne van mert en is jarok de nalam ez alap. Ha élesbe megy akkor belé is harapnék,szemét nyomnám ki, stb stb minden amivel előrébb tudsz jutni.
2014. máj. 12. 09:52
 5/19 anonim válasza:
Amúgy 21:49: Ez a jo benne,hogy nem muszály brutal eroset rúgni ,hogy érezze a csavo. Egyszer nem volt rajtam védő és véletlenül épp hogy megrugtak. Hat egy 1,5-2percet ki kellett állnom. Leggyengébb ,nem felerositheto pontok köze tartozik mint a szem is ,torok,ujj,stb.
2014. máj. 12. 09:56
 6/19 anonim ***** válasza:
53%

A szituációtól függ!

Ha egy szórakozóhelyen leugatok egy csírát, mert egész este a párom fenekét stíröli és utána meg neki áll feljebb, elkezd hepciáskodni és nekem jön, akkor csak szimplán lebontom ököllel-könyökkel, de azért herén rúgni nem fogom, mert az elég csicska dolog volna egy kocsmai verekedés során!

Viszont ha a vonatállomáson betalál két tolvaj cigány, hogy adjam oda nekik a mobiltelefonom és a hátizsákom, akkor ha kell tökön is térdelem vagy szemen is köpöm, csak hogy megússzam! Az egymás helyzet, hiszen élből ketten vannak, ráadásul sosem tudhatod melyik cigónál van ott a pillangókés!

Egyébként sokkal jobban járnál, ha nem krav maga "edzést" finanszíroznál, hanem inkább beinvesztálnál egy boxerba vagy egy viperába, amit bármikor elő tudnál rántani a zsebedből (Legális vagy illegális? Kit érdekel?)! Persze ezeket is meg kell tanulni rendesen használni, hogy minél hatékonyabban tudd őket alkalmazni, de ez már csak részlet kérdése!

#USBORNE

2014. máj. 13. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval sokkal praktikusabb egy viperát hordani.

Én edzett acél ESP-t vettem, plusz kaptam hozzá oktató DVD-t.

[link]

2014. máj. 13. 15:48
 8/19 anonim válasza:

Vipera........ Ez az igazi BMW-s arcoknak piros lámpánál meg jampiknak való.

Ahhoz h valamit kezdjel is vele megkell tanulni használni. Megnezel pár tutorial videót attól meg nem lesz senki atom király viperás

Másrészt ha az ellenfél tud is valamit nem csak arc van akkor 3mp en belül ő kezébe lesz a viperad es darabokra töri a csontodat a saját viperaddal. Illetve hiába ,hogy "huhh milyen gyorsan elolehet venni a viperat," az is idő minimum ket másodperc mire zsebedbol eloveszed es használatra kesz lesz. 2mp meg rengeteg egy verekedesben. De még 1 is. Tehat kérdező ilyen viperakat boxereket felejts el ugy ahogy van. Szint ugy edzésekre jarok , nem egy napja tolom de nem hiába nem hordok magammal se kést se viperat se semmit mert tudom h ha jo az ellenfél vagy tud valamit milyen könnyen ellehet venni es ott lett a vég ha az ellenfél nem kegyelmez neked.

2014. máj. 13. 16:12
 9/19 anonim válasza:

Nem hiába van ezeknek külön műfajuk/művészetuk.

Kesharc/botharc stb. (Kali,escrima,stb )

2014. máj. 13. 16:14
 10/19 anonim ***** válasza:

Jól van, persze, legyen igazad!

#USBORNE

2014. máj. 13. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!