Pannellakásban költségmgosztós radiátorok leszerelését illetve a csőcsonkok átkötését áthidalását ki végezheti el?
A távfűtőművek a radiátorokat ugyan valóban,nem szerelik le mivel ők csak a fűtési rendszernek a légtelenítését,leeresztését és a feltöltését végzik el illetve magának költségelosztónak a leszerelését vállalják mert "csak" az az ő tulajdonuk.Nyilván ami nem az övék vagy nem az ő hatáskörük azzal nem foglalkoznak mivel semmi közük hozzá.Radiátor az az én "saját"tulajdonom mivel én vettem saját pénzemből én szereltettem fel egy szuperinfóban talált fűtésszerelő mesterrel.Úgyhogy
azzal azt csinálok amit én akarok.Világos?Átakításhoz áthidaláshoz nekem semmilyen engedély nem kell kérnem senkitől ,mivel a lakás az én tulajdonom.Ez ugyanolyan mint a társasházi villamos rendszer.A fogyasztásmérő óráig a rendszer az ELMÜ-tulajdona a fogyasztásmérő után a lakásomban bejárati ajtómon belüli villamoshálózat szintén az enyém.Ha úgy tartja kedvem hogy szétvésem az egész lakást és mondjuk például keresztváltókapcsolásos rendszert akarok kiépíteni az egész lakásban ahhoz az elmünek nincs semmi köze.A villanyóra után úgyalakitom át a villamos hálózatomat ahogy én akarom.Érted?
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__417945..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!