Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell ölelni?

Hogyan kell ölelni?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy olyan rég öleltem meg bárkit is, hogy.. elfelejtettem hogy kell. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de ha néha ölelkezek (pl tegnap egy lannyal), kínosan érzem magam.. :(

Remélem tudtok segíteni!

2016. jún. 25. 11:15
 1/3 A kérdező kommentje:
14/f
2016. jún. 25. 11:15
 2/3 Pável Hajnalka válasza:
100%
Ne érezd kínosnak a dolgot. Az a lány biztos nagyon örült neki. Ölelés nagyon egyszerű... Annyi hogy átkarolod a lány mindkét kezeddel és magadhoz szorítod... ( gyengén) hidd el örülni fog. És tényleg ne szégyelld ezt. Mert az ölelés nagy szó... Ha bánatos valaki egy öleléssel lenyugtathatod. Ha barátnőd van és látod hogy szomorú menny oda hozzá és öleld át,ha látod hogy elmenny rohanj utána és húzd vissza magadhoz,ha nézi a szádat,csókóld meg... Hidd el meg tudod csinálni! ;)
2016. jún. 25. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

A kínos érzés másokat is elkap az elején, amíg nem ölelt meg valakit többször. Például még apukák is, akik mondjuk anyukát gyakran ölelgetik, a felnőtt gyerekeikkel szemben zavarba eshetnek ilyenkor :-)

Szóval ez teljesen természetes.

Ölelni, általában az egyik kar felül ölel át, a másik alul. Pl. szemben állsz valakivel, a jobb karod az ő bal felkarja fölé kerül, a bal karod az ő jobb karja alá kerül.

Ha távoli, lelkileg hozzád nem olyan közel álló embert ölelsz át, akkor a vállak érintkeznek, de az alatt semmi, a csípők már távol vannak egymástól, szóval kicsit előrehajolva ölelsz. Ha hozzád közel állóról van szó, még akár a térdek is összeérhetnek.

Simogathatod a másik hátát tenyérrel, lassan. Vigyázni kell, hogy ne dörzsölgetés legyen belőle ugyanazon a felületen ismétlődve, mert a lányok bőre érzékeny lehet az ilyesmire.

2016. jún. 25. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!