Hogyan kell ölelni?
Az lenne a problémám, hogy olyan rég öleltem meg bárkit is, hogy.. elfelejtettem hogy kell. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de ha néha ölelkezek (pl tegnap egy lannyal), kínosan érzem magam.. :(
Remélem tudtok segíteni!
A kínos érzés másokat is elkap az elején, amíg nem ölelt meg valakit többször. Például még apukák is, akik mondjuk anyukát gyakran ölelgetik, a felnőtt gyerekeikkel szemben zavarba eshetnek ilyenkor :-)
Szóval ez teljesen természetes.
Ölelni, általában az egyik kar felül ölel át, a másik alul. Pl. szemben állsz valakivel, a jobb karod az ő bal felkarja fölé kerül, a bal karod az ő jobb karja alá kerül.
Ha távoli, lelkileg hozzád nem olyan közel álló embert ölelsz át, akkor a vállak érintkeznek, de az alatt semmi, a csípők már távol vannak egymástól, szóval kicsit előrehajolva ölelsz. Ha hozzád közel állóról van szó, még akár a térdek is összeérhetnek.
Simogathatod a másik hátát tenyérrel, lassan. Vigyázni kell, hogy ne dörzsölgetés legyen belőle ugyanazon a felületen ismétlődve, mert a lányok bőre érzékeny lehet az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!