Félek a tűzijáték hangjától. Mit tegyek?
Félek a tűzijáték, petárda, lövés, lufidurranás, stb. hangjaitól. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha felrobban a közelemben egy tűzijáték rakéta akkor nem ijedek meg, de elkezd verni a szívem elég gyorsan és már fogom is a fülem, hogy mikor robban megint. A következőre pedig már tuti megijedek. Párszor próbáltam már legyőzni, többször is szembe kerültem ilyen helyzettel (pl utcán sétáltam és mellettem tűzijátékoztak) de azóta is félek. Most elhatároztam, hogy legyőzöm de azóta egyre jobban csak félek ha rá gondolok. Állítólag gyerekkorban alakul ki ( nálam is így volt, negatív élményként éltem meg, mikor egyszer felrobbant előttem egy petárda) és majd ki növöm, de ez azóta sem sikerült (18 éves vagyok). Hogyan győzzem le? Van aki hasonló cipőben jár vagy járt?
A negatív válaszokat kérlek mellőzzétek, elég kellemetlen nekem ez így is. (gondolok itt a: "gyáva" "hogy lehet ettől félni" jellegű dolgokra.)
Aki igazán fél vagy félt bármitől élete során az most biztos megért engem is. :)
"utcán sétáltam és mellettem tűzijátékoztak"
Ezt hogy kell érteni?
Sétáltál az utcán és egyszercsak a járdáről fellőték a tütijátékokat?
Igazából irracionális a félelem mert kárt nem tehet benned.Ha fiu vagy veszel szilveszterre pl a legkeményebbekből és elviszed valami nagy szabadtérre ellőni.Először lehet befogsz kakkantani aztán kérsz repetát mert egy intenzív élmény volt.Azt tanácsolom egy egész szatyorral vegyél és semmiképp sem egyet kettőt.Most vehetsz évközben is rendelj internetről és este vidd a mezőre kültéren szabadon legálisan egész évbenen gedély használható (közterületen nem).Rendejl pl leskovics pyrotechnika,pyropont leviszik házhoz.Este erdőbe vidd le és ott hajrá.Ezt azért is ajánlom mert nem szimpla félelem leküzdés hanem izgalmas adneralin fröccs és felejthetetlen klassz kaland is egyben.Minimum 20mm kalibert vegyél nagyobb robbanófejes rakétákkal.20mm rómaiakat ajánlok és egy csomagogot a legnagyobb rakétából.Ami fontos csak nagy kaliber.Viszel egy fémcsövet levered arra kötheted a rómaiakat és abbóé lőheted a rakétákat is a lényeg a rakéta könnyen mozogjon benne.Én vennék hozzá egy telepet a legnagyobb kaliberből ráadásnak.Ha fiatal 18 éves vagy akkor a pyromániás doktorbácsi most ezt kötelező receptként írja fel.Ha parázol tőle még nagyobb élmény lesz mint egy egy hetes karibi nyaralás.
Én amúgy házilag gyártok ilyesmit és imádok robbantani menni.Amikor szép idő van én rendszeresen megyek robbantani házi cocokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!