Csak én röhögök ezen?
Figyelt kérdés
Szomszédban buli van, karaoke egy kertben. Ezerrel üvöltik a kismalac kismalac engedj be, nem engedlek, lóf asz a s eggedbe dalt, de tök hamisan és részegen erősítő mellett. :D Istenem, az emberek...:D2016. jún. 26. 00:10
11/25 anonim válasza:
A kérdésed értelmetlen hülyeség. Semmilyen kategóriába nem illik. Az 5-ös finoman, kulturáltan célzott erre. Te pedig csak sértegetni tudod őt. Ez szánalom. Ha ostoba kérdést írsz ki, ami értelmetlen, és erre figyelmeztetnek, nehogy még neked álljon már feljebb!
12/25 A kérdező kommentje:
Ezen én is. :D
2016. jún. 26. 00:24
13/25 A kérdező kommentje:
#11: ostoba az te vagy te fajankó, amiért itt fröcsögsz. Én csak meg akartam osztani a jó kedvemet az itteniekkel, te meg leugatsz. Ennyit tudsz? Menj aludni.
2016. jún. 26. 00:25
14/25 anonim válasza:
Érdekes, nekem nem hallatszik át a szomszéd zenéje a proli házamban. Majd megadom az ablakos elérhetőségét. Nem élvezek ebben semmit. A panelban max te vagy, nagy lehet a kertes ház, ha hallod a zenét. :D
15/25 anonim válasza:
Milyen választ vársz? Kovács Elemér, Csömörfalusi Réka, Kapási Ottó is röhög ezen, nem csak te.
16/25 A kérdező kommentje:
Gyerünk, lehet oltani, adjátok ki a frusztrációkat srácok. Halljam, nyomassátok a szövegeket! :)
2016. jún. 26. 00:26
17/25 anonim válasza:
Elgurult a gyógyszer? Egy ilyen hülyeségen hogy húzhatja fel valaki magát? :)
18/25 anonim válasza:
13 Király vagy, nem is ismersz, de véleményed van. Valahogy ide nem ilyen kérdések miatt jönnek az emberek, mint ez.
Az szánalmas még, amikor pl. orvosok is pl. a chatre felmennek, és őket is lehülyézik kis magadfajták. Mert hogy róluk se tudják, kicsodák, csak egy regisztráció.
Lehet, jó kedved van ettől, de így olvasva ez nem akkora poén. De akkor legalább a humorba írnád.
19/25 anonim válasza:
Elhárítod a kritikát, és mások frusztrációjára fogod, pedig egy beképzelt fószer vagy, csak nem vagy hajlandó ezzel szembenézni.
Sok nicket ismerek itt, nincs velük gondom, de téged nem kedvellek, mert beképzelt vagy és önkritikád sincs.
20/25 A kérdező kommentje:
Nem, én szókimondó vagyok, a beképzelt máshol kezdődik. Önkritikám van, épp csak nem sírom tele az oldalt.
2016. jún. 26. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!