Tudtok nekem olyan falyta mangát mondani amiben van harc de nem unalmas, és jó a grafikája?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 12:30
1/15 anonim válasza:
FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA FALYTA
2/15 anonim válasza:
Úristen, amikor megláttam, azt hittem kitérek a hitemből. Minden magyartanár meg nyelvész, aki valaha a világra született, forog a sírjában. Még azok is, akik nem is halhat még meg. Sőt, még azok is, akik még meg sem születtek.
Úristen.
El fog telni egy pár hét mire kigyógyulok ebből a sokkból.
----------------
A kérdésre válaszolva: nem igazán olvasok akci mangákat, de itt van egy-kettő.
Noragami
Fairy Tail
UQ Holder (mondjuk az utóbbi időben ez már semmiről sem szól)
1/2 Ouji
Rave Master
Seiken no Katanakaji
4/15 anonim válasza:
The Breaker
Tower of god
Berserk
Tokyo Ghoul
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😊!
2016. jún. 29. 19:24
6/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktamrajta gondolkozni milyen j-vel írom a szavakat.😄
2016. jún. 29. 19:43
8/15 A kérdező kommentje:
szoktam rajta
2016. jún. 29. 19:59
9/15 A kérdező kommentje:
A baj pontos j.
2016. jún. 29. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!