Ilyen eroteljes kettoseg lenne bennem?
Figyelt kérdés
Egyszer a kaoszt, fajdalmat, szenvedest akarok latni magam korul, mig maskor csondes bekes eletet akarok.van mikor ugyerzem barkit kepeslennek megolni buntudat nelkul es kinozni h fajdalmat okozzak (barkinek) maskor a legkisebb eletet is vedeni akarom es nyugodt vagyok meg szeretet teljes. Van hogy akar egy hetig igy erzek aztan jon a valtas. Ezt a kerdest is azert irom ki mert tudni akarom mitol lehet ez es nem akarok bantani senkit, segiteni akarok az embereken es jot cselekedni, deha megvaltozom azt akarom h mindenki szenvedjen es joerzes lenne ha en okoznam es nem bannam meg.2016. jún. 30. 23:49
1/8 anonim válasza:
Neked kell tudnod mi bajod az ártatlanokkal.
2/8 A kérdező kommentje:
Semmi bajom veluk, ez a baj. Ha lenne okom h kesztetest erezzek a bantasukra nemlenne olyan nehez rajonni.. De nincs okon.
2016. jún. 30. 23:59
3/8 anonim válasza:
Attól mert képes vagy rá, vagy kívánod, nem kell megtenni. Amíg nem érzel kényszert semmi bajod.
4/8 A kérdező kommentje:
Hm, inkabb az okok erdekeltek volna miert ilyen a szemílyisegem.
2016. júl. 1. 00:16
5/8 anonim válasza:
Szoktál szexelni?
Van akit a tettei miatt szeretsz vagy tisztelsz?
Van akiért az életed adnád?
Mit tennél meg, ha nem kapnál érte börtönt vagy nem derülne ki?
6/8 A kérdező kommentje:
Szoktam, bar most leptem be nemreg egy uj kapcdolatba, es abba meg nem. Van 1 valaki akiert adnam az eletem, a legfontosabb ember a szaamomra ha nemis csaladtag. Ha nem derulne ki vagy nem lenne kovetkezmenye, es epp olyan vagyok megtennem. Vam akire felnezek (ugyan az akiert az eletem adnam)
2016. júl. 1. 00:25
7/8 anonim válasza:
És ha az ember akit megölsz olyan, mint akire felnézel vagy szeretsz?
Vagy más szeret. Az nem baj?
8/8 A kérdező kommentje:
Ha olyan? Ha kikopott olyan se erdekel amig nem o az.
2016. júl. 1. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!