Nikol és Natasa névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nagyon sok név felmerült már de nekem ez a kettő tetszik a legjobban, bár felmerült még a Diána, Lia, Mia, Léna, Lara de ezek a nevek annyira nem nyerték el a tetszésem. Azért választottam a Nikol nevet mert becézve Niki ami nagyon tetszik de a Nikolett vagy a Nikoletta egyáltalán nem. A Natasa név pedig önmagáért beszél, nagyon szép.:)2016. júl. 2. 20:35
1/3 anonim válasza:
A Natasa nem rossz, tetszik. A Nikol névről nekem könnyűvérű lányok jutnak eszembe, nem tudom, hogy miért. :-D
2/3 anonim válasza:
Nekem Nikola Tesla jut róla eszembe, de a te észjárásodat is megértem. :D
3/3 anonim válasza:
A Nikol nem tetszik,a Natasa viszont nagyon is. Szép név és tetszik a becézése is:Nati, Natkó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!