Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért akadt fenn a trágárságsz...

Miért akadt fenn a trágárságszűrőn?

Figyelt kérdés

Miért akadt fenn a trágárságszűrőn? Időközben jött egy ötletem az okára, de inkább kiírnám a kérdést, hátha tévedek az okát illetően.

Márc.28., 23:11 :

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__12102501-ne..

Ez akadt meg a szűrőn (persze ehhez átt kellett írnom szótagolva a gyanús szót) :

"Ex brit rövidszőrűnk kicsi korában került hozzánk, olyankor általában még ker - ge - ci - cák. :) Ahogy idősödik, valamint az ivartalanítás okán (kandúr volt), megnyugszik, és idővel meg is szokja a lakást, ahova került."

ERRE KELLETT ÁTÍRJAM, mire végre a szűrő átengedte:

"Volt brit rövid szőrű cicánk kiskorában került hozzánk, olyankor általában még "kerge" cicák. :)"

A következő mondat ugyanaz, nem itt volt a gond:

Ahogy idősödik, valamint az ivartalanítás okán (kandúr volt), megnyugszik, és idővel meg is szokja a lakást, ahova került.

Az "ex" szó lehet a baja? De a "szex" szót nem szokta szűrni, nem értem.

Jaaaa, nem lehet, hogy a kerG3CIcánk-at "g3ci"-nek olvasta a szűrő?? Kerge cica - így értve. ge + ci...

2023. márc. 28. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Cenzúra próba: hárfa szalon
2023. márc. 29. 00:57
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Úgy látom itt minden fasza
2023. márc. 29. 00:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyilván a -ci volt a probléma.
2023. márc. 29. 00:59
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Kontextus függő szerintem, mivel ha azt írnám hogy te h*lye f@sz azt moderálnák hiszen sértés, de ha azt írom hogy ge ci jó volt ez a nap, azt már nem mivel ez már melléknév fokozásként van használva.
2023. márc. 29. 01:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen, viszont nem értem, a szűrő miért ragad ki betűsorokat, szavak, összetett szavak közepéből teljesen más, oda nem illő kifejezést, mint például, hogy KERGE, és hogy CICA:

kerGE + CIca...

Legalább annyit tennének a szűrőbe, mit talált, és jelölné meg a szövegben a szűrő algoritmusnak nem tetsző részt.

Enélkül agyalhatok és kereshetem a tűt a szénakazalban, ha hosszabb kommenttel ínrék ki kérdést.

2023. márc. 29. 01:11
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló Mari néni
2023. márc. 29. 01:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Jelentem a trópusokon meleg van! :D

( Hatalmas az a sorozat, na meg Karády káromkodása is :) )

2023. márc. 29. 02:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerge cica két szó
2023. márc. 29. 05:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Weboldalakat barkácsoló emberként írom (de a gyakorihoz semmi közöm!):

A trágárságszűrőt nehéz úgy konfigurálni, hogy ne lehessen kijátszani, de valamit mégis tenni kell. Ha csak egész szavakra lenne értelmezve a moderálás, igen könnyű megkerülni.

Legyen csúcsa szó az alma.

Leírod, hogy almát. Máris átmegy. Vagy allma, almás, aalmás, rohadtalmafa stb.

Gondolom, s kipontozás, kicsillagozás is szerepel a szótárban, de azt is annyiféle módon lehet bevetni, hogy az egész szerverkapacitás sem lenne elég.

a*lma, al*ma, alm*a stb.

Volt (van?) olyan oldal, ahol a Szarvas város nevét sem lehetett leírni, de szarvasvadászat, szarvaspörkölt stb. is fennakadt.

2023. márc. 29. 09:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szép gazdag a magyar nyelv, azért van.
2023. márc. 29. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!