Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi ebben a kérdésben jogsértő...

Mi ebben a kérdésben jogsértő a gyk-nél?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs mi ebben a kérdésben a jogsértés.

[link]

okt. 28. 07:14
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

A probléma, hogy a legtöbb ilyen megkeresésnél nem legális módszert keresnek, hanem feketén letölthetö valamit. Ez a szerzöi jogokat sérti, emiatt az oldalt jogilag és anyagilag felelöségre vonhatják, ezért tiltják kapásból.

Ha az adott kérdést úgy teszed fel, hogy mindjárt az elsö pár szóban - a kérdés címében - ott van, hogy jogilag legális letöltést keresel, akkor nem problémáznak vele.

okt. 28. 07:33
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
#1 Ha jogosult lenne letolteni az IoT verziot, meglenne hozza a letoltesi linkje is, szoval kar is feltetelezni hogy legalis beszerzesi forrast keresne.
okt. 28. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es: ebben igazad van valószínüleg, de a kérdés az volt, mi a szabálysértö az eredeti kérdésében.

Arra írtam, hogy minden ilyen témában, amikor valamit le akar tölteni a kérdezö, vagy beleírja, hogy legális megoldás érdekli vagy törlik a kérdést.

okt. 28. 09:43
 4/10 A kérdező kommentje:

#1, #3

Feltettem a kérdést máshogy. - Legálisan honnan lehet letölteni a Win.11 Iot Enterprise LTSC 2024-et?

www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

okt. 28. 12:11
 5/10 Noren1989 ***** válasza:

Amúgy a vàlaszok miatt bannoltàk a kérdésed...

Gondolom a torrentet javasoltàk pàran, eredetileg.

okt. 29. 05:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Egy választ nem kaptam rá, 3 perc múlva törölték ahogy feltettem.

Gondolom valaki jelentette a kérdést, hogy szabályellenes.

- pl innen is lelehet tölteni, túlzásba viszik a jogsértést.

[link]

[link]

okt. 29. 06:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy kulcsszavakra keres, és a "letölteni" bejelzett, nem kellett jelentenie senkinek. De nem ajánlom, hogy megpróbáld megkerülni, mert még hosszabb időre kitiltanak. Inkább tedd fel egy AI chatbotnak.
okt. 29. 06:59
 8/10 A kérdező kommentje:

#7 - "...mert még hosszabb időre kitiltanak..."

Tojok rá ha kitiltanak.

Amúgy is a válaszolók 80%-ka hülyeségeket ír a kérdésre.

Valamennyire kell hozzáértésed, hogy kitudd választani a jó válaszokat.

okt. 29. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

#8 Akkor megkérdezem helyetted én...

[link]

okt. 29. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:

1: Kissé érdekes az oldalnak ez a logikája. Ha mondjuk feltennék egy olyan kérdést, hogy "Ha valaki úgy dönt, hogy kirabol egy postát vagy bankot, hogy fog neki a dolog megtervezésének, mik az első lépések?", akkor vajon törölnék?🤔 Hiszen nem írom, hogy én készülök ilyesmire. Lehet, hogy csak ismerek valakit, akiről gyanítom, hogy erre készül, és példákat akarok ráutaló jelekre, mert ha valóban ez a szándéka, akkor próbálom lebeszélni. Vagy az is lehet, hogy írni keszülök egy regényt vagy forgatókönyvet, ahol a főszereplő rablóvá válik, és ehhez keresek inspirációt.

Ugyanígy az is lehet, hogy valaki azért akarja tudni, hogy honnét lehet letölteni valamit, mert vadássza és jelentgeti az illegális okdalakat.

Eszembe jut, tettem már fel olyan kérdést, hogy "Öltél-e már embert?". A kiegészítőben elmagyaráztam, hogy nem akarok senkit meggyilkolni, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy volt-e már valaki erre kényszerülve, mert mondjuk rendőr vagy katona, vagy esetleg jogos önvédelemből. Mégis törölték.

okt. 31. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!