Miért terjedt el az a köztudatban, hogy erre az oldalra csak idióták járnak?

válasza:hát a facebook és gyakori közötti vitában én mindenképpen a gyakori mellett teszem le a voksomat.
persze itt is vannak trollok, a fideszes besúgókról meg a titkosszolgálat embereiről nem is beszélve, de mindezen hátrányok eltörpülnek ahhoz a szennyhez képest, ami a meta oldalain van. az X-et, redditet, discord hülyeségeket meg már szóra se...
a gyakori nagyon jó oldal és még jobb lehetne, ha fejlesztenék is!

válasza:Az terjedt el róla, hogy anonim módon bármilyen hülyeséget meg lehet kérdezni. És erre különböző humoroldalak is épültek, amik direkt megválogatták a legelborultabb kérdéseket és válaszokat, majd a neten ezt terjesztették tovább. Mint egy felület, ahol szabadon trollkodhatsz, és ezen felbátorodva mások is ezzel a céllal jöttek ide, hátha bekerülnek egy gyűjteménybe, vagy ők maguk küldik be a saját kreálmányaikat.
Ezzel meg is lett alapozva a köztudatban, hogy ez egy ilyen hely, és ezen látványosan nem is próbáltak szépíteni.
Amikor nagy volt az aktivitás, akkor a trolltartalmak egy része simán elvegyült a többi között és ezáltal volt legitimálva, viszont amióta kiüresedett az oldal és az ilyen provokatív tartalmak tartják fenn a kommentfolyamokat és a forgalmat, már amiatt sem tesznek ellene, különben még rosszabb lenne a helyzet.
Milyen viccoldalak? :O
Én ilyenekről még sosem hallottam

válasza:A 2010-es évek elején nagyon mentek ezek, amikor még a blog alapú humor gyűjtőoldalak és tumblr blogok voltak népszerűek. Pl. fuckyeahgyakorikerdesek, 2010-2014 között.
További kérdések:
A GyakoriKérdésekre gondolok. A rövidebb idő pedig kb mennyi?
Pl.: Kinek melyik volt élete kedvenc karácsonya Ilyen beszélgetős témákat melyikbe lehet kérdezni.
A régebbi kérdéseken látaom, hogy több mint 6 (amennyit most lehet) kulcsszó van megadva pl.
Legalábbis az oldalon lévő mutatók szerint. Hol vannak az emberek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!