Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért terjedt el az a köztudat...

Miért terjedt el az a köztudatban, hogy erre az oldalra csak idióták járnak?

Figyelt kérdés
Pár napja az egyik haveromnál voltam, éppen unatkoztam, és hát elővettem a telefonomat, ránéztem a gyakorira. Ekkor ő röhögve kérdezi: ''Ez a gyakori kérdések?'' Mondom ''Igen.'' Aztán tovább röhögött. Mondom neki, ''Én szoktam használni'' Aztán folytattuk amit csináltunk. De úgy érzem, a köztudatban, a legtöbb ember fejében az a tudat van, hogy ide csak valami idióták jönnek. Facebookon és más helyeken csak viccként beszéknek az oldalról, vagy rossz példaként hozzák fel. Nem értem miért, én szeretem az itteni közösséget, sok mindennek része voltam az elmúlt évek alatt, amióta itt vagyok.
jún. 3. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

hát a facebook és gyakori közötti vitában én mindenképpen a gyakori mellett teszem le a voksomat.

persze itt is vannak trollok, a fideszes besúgókról meg a titkosszolgálat embereiről nem is beszélve, de mindezen hátrányok eltörpülnek ahhoz a szennyhez képest, ami a meta oldalain van. az X-et, redditet, discord hülyeségeket meg már szóra se...

a gyakori nagyon jó oldal és még jobb lehetne, ha fejlesztenék is!

jún. 3. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Az terjedt el róla, hogy anonim módon bármilyen hülyeséget meg lehet kérdezni. És erre különböző humoroldalak is épültek, amik direkt megválogatták a legelborultabb kérdéseket és válaszokat, majd a neten ezt terjesztették tovább. Mint egy felület, ahol szabadon trollkodhatsz, és ezen felbátorodva mások is ezzel a céllal jöttek ide, hátha bekerülnek egy gyűjteménybe, vagy ők maguk küldik be a saját kreálmányaikat.

Ezzel meg is lett alapozva a köztudatban, hogy ez egy ilyen hely, és ezen látványosan nem is próbáltak szépíteni.

Amikor nagy volt az aktivitás, akkor a trolltartalmak egy része simán elvegyült a többi között és ezáltal volt legitimálva, viszont amióta kiüresedett az oldal és az ilyen provokatív tartalmak tartják fenn a kommentfolyamokat és a forgalmat, már amiatt sem tesznek ellene, különben még rosszabb lenne a helyzet.

jún. 3. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Milyen viccoldalak? :O

Én ilyenekről még sosem hallottam

jún. 3. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

A 2010-es évek elején nagyon mentek ezek, amikor még a blog alapú humor gyűjtőoldalak és tumblr blogok voltak népszerűek. Pl. fuckyeahgyakorikerdesek, 2010-2014 között.

[link]

jún. 3. 18:32

További kérdések:

Mi van ami új a 3-as, 4-es és 5-ös szinten?

A GyakoriKérdésekre gondolok. A rövidebb idő pedig kb mennyi?

Melyik kategóriában lehet, beszélgetős kérdéseket feltenni?

Pl.: Kinek melyik volt élete kedvenc karácsonya Ilyen beszélgetős témákat melyikbe lehet kérdezni.

Régen több kulcsszavat lehetett megadni?

A régebbi kérdéseken látaom, hogy több mint 6 (amennyit most lehet) kulcsszó van megadva pl.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!