Melyik szinthez mi szükséges, és mik a jogosultságok?

válasza:

válasza:

válasza:↑ 4-es „válasz” (17:54) írója! Számonkérésedre jelentem, az, mint látszik, egy összefoglaló táblázat. A felső sora tartalmazza, hogy honnan származnak az adatai.
Meg van adva, hogy melyik kérdés melyik válasza az alapja. Az is ott van, hogy mik alapján lett módosítva, ha kellett. Pl.: ilyen és hasonló bemásolások alapján:
www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1254922..

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az aktuális jogosítvány-meghosszabbításhoz szükséges orvosi alkalmassági vizsgálat során a HO az aggodalmát fejezte ki, hogy egy bizonyos vizsgálati eredmény miatt alkalmas vagyok-e a gépjármű vezetésre. Az igazolást kiadta, és a meghosszabítás is lezajlott, azonban...
És hány éves életkor betöltése?
de már ez a felirat is a Win10 asztalon jelenik meg a telepitett program ikonok felett! (vagyis elindult az Op.rendszer ??) akkor ez miért jelenik meg? és hogyan tudom megszüntetni ? köszönöm
Korábban egész jó 84%-on voltam, de páran lepontoztak pedig eddig olyanokat válaszoltam mint a többiek amiket sokan felpontoztak, nem is értettem :D Meg töröltettem 1 kérdésemet mert később eszméltem, hogy túl sok információt adtam meg amiről kicsit felismerhető...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!