Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ismerőst töröltèk az adminok...

Ismerőst töröltèk az adminok innen, mert poénkodott. Mennyi idő után regizhet újra, vagy hogy van ez itt?

Figyelt kérdés
júl. 6. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem a kérdéstörlés utáni 8 órás korlátozást kapta (ha van még egyáltalán ilyen), akkor a fiók tiltása végleges. Nem szoktak első alkalommal egyből tiltani, ha a sokadik törlés után kiprovokálta magának, akkor meg semmi keresnivalója itt többet.
júl. 6. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
1. Csak 6 óra korlátozás van
júl. 6. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg nem végleges a törlés
júl. 6. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Feltehetöen az a "poénkodás" nem az volt, hanem problémás hozzászólások!
júl. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Geszti Péter suttyó és prosztó módon poénkodott a koncertjén ? Igaza van ebben is?

Németh Balázs szerint és szerintem is igaza van. A Geszti Péter koncertjén elhangzott beszólásokra, amelyekben az előadó a MÁV-ot és Mészáros Lőrincet is célkeresztbe vette. Geszti „suttyó, prosztó” poénjai a közszolgáltatás lejáratását és a gyűlöletkeltést...

Dopemann itt csak poénkodott, vagy komolyan csontig benyalt a miniszterelnöknek?

Különleges videóval jelentkezett az Instagram-oldalán a rapper, aki azt nehezményezte, hogy a Nobel-békedíjat egy „ismeretlen nő” kapta Orbán Viktor helyett, utalva Corina Maria Machadóra, a venezuelai ellenzék vezetőjére. A rapper úgy véli, hogy a Nobel-békedíj inkább...

Melyik előadó poénkodott a Showder Klubban az ,,azé, (cigi kávé)..." poénnal?

Elég régóta keressük tesómmal ezt a részt, de sok banánom nekem sincs az összes showder klubb részt elő ásni, vissza nézni. HA esetleg évad és epizód is meg lenne valaki fejében, azt nagyon megköszönném. Hálám ükdözze sírig, aki megosztja velem eme infót.

Miert mondhatta ezt egy haverom? Csak poenkodott?

Azt mondta lehetnek a baratnöje titokban. Ezt hogy erthette? (Lanyokrol beszelgettünk elötte) F.

Poénkodott a srác vagy nem?

Van 1 fiú aki tetszik nekem. Az egyik barátnőmnek elmondtam hogyha ez a fiú elhivna moziba szívesen elmennék vele, aztán ezt lány elmondta a srácnak. A srác meg nekem , onnan tudom ezt, aztán később valamikor kérdezte a srác hogy mozi? Kérdezem hogy komolyan kérdezi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!