Ismerőst töröltèk az adminok innen, mert poénkodott. Mennyi idő után regizhet újra, vagy hogy van ez itt?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Németh Balázs szerint és szerintem is igaza van. A Geszti Péter koncertjén elhangzott beszólásokra, amelyekben az előadó a MÁV-ot és Mészáros Lőrincet is célkeresztbe vette. Geszti „suttyó, prosztó” poénjai a közszolgáltatás lejáratását és a gyűlöletkeltést...
Különleges videóval jelentkezett az Instagram-oldalán a rapper, aki azt nehezményezte, hogy a Nobel-békedíjat egy „ismeretlen nő” kapta Orbán Viktor helyett, utalva Corina Maria Machadóra, a venezuelai ellenzék vezetőjére. A rapper úgy véli, hogy a Nobel-békedíj inkább...
Elég régóta keressük tesómmal ezt a részt, de sok banánom nekem sincs az összes showder klubb részt elő ásni, vissza nézni. HA esetleg évad és epizód is meg lenne valaki fejében, azt nagyon megköszönném. Hálám ükdözze sírig, aki megosztja velem eme infót.
Azt mondta lehetnek a baratnöje titokban. Ezt hogy erthette? (Lanyokrol beszelgettünk elötte) F.
Van 1 fiú aki tetszik nekem. Az egyik barátnőmnek elmondtam hogyha ez a fiú elhivna moziba szívesen elmennék vele, aztán ezt lány elmondta a srácnak. A srác meg nekem , onnan tudom ezt, aztán később valamikor kérdezte a srác hogy mozi? Kérdezem hogy komolyan kérdezi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!