Erről az oldalról jó vagy rossz véleményed van?

válasza:

válasza:mit szeretnél tudni? szeretek itt ténykedni ezen az oldalon,minden nap sok időt töltök itt.
szerintem alapvetően jó a közösség is.

válasza:Jó:
1. Lehetőség van másnak támogatást, önbizalmat nyújtani - amire a GPT nem képes őszintén.
2. Lehetőség van ismerkedésre is, ha két, alapvető intellektussal rendelkező ember botlik egymásba.
3. Az előző pont nincs akadályozva, lehet privátozni, elérhetőségeket cserélni, stb.
4. Egyszerű oldal, nem rakják tele totál felesleges funkciókkal.
Rossz:
1. Nagyon sok kérdés iszonyatosan korlátolt emberekre vall. Farokméret, Orbánozás/MagyarPetizés, stb. stb.
2. Ha valaki tajparaszt gyökér, nem írhatom le, mert az adminok egyből automatán fenyegetőznek. Akkor sem, ha egyébként alátámaszthatóan igaz. A kifejezetten alázó, troll válaszok nem probléma, csak ne legyen cúúúúnya szó.
3. Ha nem tetszik a válasz, lepontoznak. Hiába full logikus, érvelt aspektus, ha nem egyezik a kérdező/többi válaszoló véleményével, akkor nyomkodják a mínuszt. (Nem zavar egyébként, kinőttem már az oviból, hogy ezeket gyűjtsem, csak maga a jelenség végtelenül éretlen).
4. Nincs képküldésre mód. 2026 van, legalább privátban lehetne, kicsit haladhatnának a korral, attól föggetlenül, hogy szövegcentralizált platform. Számtech, hobbi, egészségügyi stb. problémák megoldását is nagyban könnyítené.
Így hirtelen.

válasza:Eléggé nossztalgikus, az internet egy ilyen régies szöglete ahol megállt az idő, olyan 2007 magasságában.
Ez mondjuk azt is jelenti, hogy az emberek egy jó része itt szintén bele van csökönyösödve a kis korlátolt világába.
Az tetszik, hogy ha nem akarsz, nem látnak belőled sokat, csak az alapján ítélnek amit leírsz, plusz a karma van.
A szociális média világában szerintem kifejezetten pozitív, hogy nem kapsz kukis képet, nem kéri a munkahely az accountod nevét...
Viszont egyre kevesebben vagyunk, szóval lassan meg lehet tippelni az embereket a stílusból.

válasza:3-as "2. Ha valaki tajparaszt gyökér, nem írhatom le, mert az adminok egyből automatán fenyegetőznek."
Fenyegetőznek?! Ilyet biztos nem csinálnak! Jelentettem a válaszod moderálásra!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Budapesti lakást cserélnék oda, panellakás,
Tök jól meg lehet figyelni, hogy pl egy rakás jó válasz van itt, értelmesen megfogalmazva, tényekkel alátámasztva, de le van pontozva. Szerintem a politikarovatban semmi értelme ennek a funckiónak, sőt tévedéseket eredményez.
Valami módszert esetleg tudna vlki ajánlani arra hogy megtudjam milyen a hangom?
Nektek pl. hogy tetszik az 1.12.2-ben a terracotta? Szerintetek a concrete block felesleges? Mi a veleménytetek (mi tetszik és mi nem tetszik) a Minecraft 1.12.2-ről
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!